Мира изненада с балкански проект


Мира изненада с балкански проект

3782

Мира изненада с дуетното парче "Силно целуни" с гръцкия певец John Bozidis.

Тя не крие, че е много щастлива от предложението да се включи в балканския проект. Когато чула демото на парчето, предложила няколко промени, които колегите ѝ в южната ни съседка приели веднага. "Благодарна съм, че се съобразиха с моето мнение и одобриха всички мои идеи. Много съм доволна от крайния резултат. Мисля, че се получи готино и купонджийско парче. Песента е много свежа и вярвам, че ще допадне на феновете у нас, също и на тези в Гърция", каза изпълнителката на Diapason Records, споделяйки, че парчето било реализирано изключително бързо. "Буквално за ден направиха промените в студиото в Гърция и след това аз и John записахме своите части от песента. След няколко дни заснехме и видеото", сподели изпълнителката.

За John Bozidis това е първият съвместен проект с български артист и той също не крие задоволството си. "Мира е страхотен професионалист. Справи се перфектно с изпяването на нейната част от нашия дует, а също и с гръцкия текст", каза той. "Освен това има изключително присъствие пред камера. Бях много впечатлен от нея по време на снимките на видеото. Много съм щастлив от сътрудничеството ми с Diapason Records. Мисля, че песента "Силно целуни" ще се хареса на публиката и в България, и в Гърция. Убеден съм, че това няма да е последният ми съвместен проект с тази музикална компания, които за кратко време станаха и мои приятели", допълва Bozidis.

Песента е по музика на Endrit Shabani, гръцкият текст е дело на Hristoforos Orfanidis, а за българския певицата отново се доверява на майка си Мария Костова. Аранжиментът е на Ioannis Tsougkouzidis.

Лентата е заснета на българското Черноморие от екипа на Front Line Cinema. Мира казва, че е много доволна от клипа. "Всичко е много цветно и красиво. Отдавна не съм имала толкова свежо видео. Надявам се, че ще се хареса и на моите почитатели", сподели тя.

Виж клипа тук.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички