Допълнителни билети за концерта на Михалис Хаджиянис в София


Допълнителни билети за концерта на Михалис Хаджиянис в София

4676

Организаторите на концерта на Михалис Хаджиянис пуснаха ограничен брой билети на цена от 90 лв. ВИП пропуските осигуряват най-добрите места в зала 1 на НДК - точно пред сцената.
 
Както е известно, кипърският изпълнител от гръцки ще се изправи за първи път пред българската публика на 10 октомври. Поради големия интерес Михалис е решил да изпее всичките си най-големи хитове от своите 10 албума. Любителите на популярната гръцка музика и лиричните балади  да се приготвят за една дълга нощ в компанията на създателя на най-слушаната гръцка песен у нас - "Den Fevgo".

Последните билети са в продажба в мрежата на Eventim, включително в Билетен Център НДК и всички бензиностанции OMV.

Михалис излиза на голямата европейска сцена още на 17, когато представя родния си Кипър на конкурса "Евровизия" в Бирмингам с авторската си песен "Генезис". Следващите няколко години са белязани от изключително успешни и станали платинени албуми и абсолютно разпродадени турнета в Гърция и Кипър. През 2004 той пее на закриването на Олимпийските игри в Атина, а същата година представя Кипър на официалната церемония заразширяването на Европейския съюз, отбелязваща присъединяването на 10 нови членки.

От 2000 до 2009 Михалис получава над 30 награди само в Гърция, което го прави най-успешния изпълнител в страната за първото десетилетие на 21 век. През 2010 Михалис е поставен от Forbes на 22-ро място за най-влиятелните гърци. Артистът е автор на повечето си песни, сред които емблематичната балада "De Fevgo" ("Няма да си тръгна"), както и хитовете "То Kalokairi Mou" ("Моето лято"), "An Mou Tilefonouses" ("Ако ми беше звъннала"), а и песни за други гръцки изпълнители, сред които и Despina Olympiou.
 
"Dеn Fеvgo":

https://www.youtube.com/watch?v=9wGeD-NaTqw
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички