Минитурнето на Миро стигна до Пловдив


Минитурнето на  Миро стигна до Пловдив

3855

Миро ще завърши минитурнето си в пловдивския античен театър от 20.30 ч. на 13 септември.

Както MySound.bg вече огласи, това е първата обиколка на изпълнителя у нас след шеметния успех на "Омиротворен" през 2009.

Концертите на певеца във Варна, Бургас и Русе бяха определени от журналистите и публиката като едни от най-значимите музикални събития в културния афиш на България за годината до момента.

"Миро очарова публиката", "Седем биса за Миро...", "Миро разтресе сцената на летния театър", "Миро взриви публиката с невероятно шоу", са заглавия, отбелязващи отзвука от перфектно изпипаните над 2-часови изяви на изпълнителя.

Освен хит синглите на Миро и КариZма; песни, включени в предстоящия албум "Месия", дуетите с Невена Цонева, Цветелина Янева и Димчо, изпълнителят  представя на всеки концерт нови песни.

Пеещи и танцуващи хора по трибуните на летните театри бяха обичайна гледка в Бургас, Варна и Русе. Срещите на Миро с публиката продължават след концертите с раздаване на автографи и разговори до малките часове на нощта, а хората си тръгват както със спомена за докосваща сърцето музика, така и с подаръци от партньорите на обиколката.
 
С Миро на сцената в Пловдив ще се качат музикантите от специално сформирания за концертите бенд  – Светлин Къслев – клавишни и вокал, Цветан Недялков - китари, Венелин Венков - ритъм секция и Михаил Дичев –бас. За щрайха ще се погрижат красивите и талантливи дами от Хипнотик, а беквокалисти ще бъдат Севинч Ибрахим, Християна Дънкова, Мелинда Христова, Тодор Гаджалов, Огнян Георгиев, Константин Томов. В шоуто ще участва и балет с хореограф Маргарита Будинова.

Билети - в мрежите на Ticketpro и Eventim, и в деня на концерта на касата в античния театър.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички