Четвъртият сезон на X Factor стартира довечера


Четвъртият сезон на X Factor стартира довечера

4417

"Сезонът на характерите!"- така продуцентът и съдия в четвърти сезон на X Factor Маги Халваджиян определи предстоящото издание, което започва в ефира на Нова от 21.00 ч. на 8 септември.

Събитието събра новата съдийска четворка, която сподели най-вълнуващите моменти от кастингите и срещите с разнообразни кандидати. "Тази година в предаването има невиждан брой рапъри. Чудя се каква е причината", пошегува се Криско, който добави, че винаги се е чувствал част от шоуто. "По време на старта ще видите историята на участник, който се явява в продължение на 3 години на кастинг, но едва сега е допуснат до нас. Това, което се случи не сцената, беше невероятна изненада за всички", сподели Саня. Специално видео беше приготвила и Люси Дяковска, която не успя да присъства лично, но дори от екрана успя да зареди присъстващите и да предизвика много усмивки.    

Четвъртият сезон на X Factor ще започне с някои от най-впечатляващите и колоритни кандидати, които ще провокират всевъзможни емоции в журито. Зрителите ще видят за първи път новия съдийски отбор в действие и ще научат какво търсят Криско, Люси, Маги и Саня.  

Още в самото начало сцената ще бъде взривена от рапър с песен на три езика, който истински ще впечатли Криско. Най-енергичният член на журито – Люси, ще бъде предизвикана от Маги Халваджиян да демонстрира перфектната си спорна форма. Вокални таланти с необикновени истории, чуждестранни участници и забавни изпълнения ще бъдат част от дългоочакваното първия епизод.  

Най-интересните новини -  в официалната Фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factorв официалния канал във vbox7.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички