Флашмоб подгрява купона на Тъпани и гайди


Флашмоб подгрява купона на Тъпани и гайди

4150

Остават броени дни до петия рожден ден на уникалната формация Тъпани и гайди.

Както MySound.bg вече оповести, събитието ще се състои в столичния клуб "Маймунарника" на 11 септември, петък, събирайки на една сцена известни изпълнители от Родопите, танцьори и гости.  

А на 8 септември от 18.00 ч. участниците в изявата организират уникален флашмоб с тъпани и гайди, по време на който може да усетите част от атмосферата на предстоящето събитие и да спечелите билети за него.

Шествието ще мине по маршрута НДК ("Аптека") – бул. "Витоша" – "Св. Неделя" – Народния театър – градинката на КристалБорисовата градина. Ако срещнете музикантите, снимайте се с тях и споделете снимката на Фейсбук страницата на концерта (https://www.facebook.com/events/721411311336086), може да спечелите и безплатни билети за събитието.

Някои от участниците ще останат тайна до последно, но да загатнем мащабите на купона ще споменем бийтбокс гуруто Skiller и известния родопски глас Димитър Кермедчиев, който на сцената ще си партнира със своя син - гайдарят Лазар Кермедчиев, издават организаторите "Концерти БГ" и студио "Грейс & Боо".

Програмата включва много музика, хора, въртене на огън, безплатни уроци по народни танци, диджериду, гайди и т.н. На концерта ще можетда си купите дори ръчно изработени народни носии.

Вратите на "Маймунарника" ще отворят в 18.00 ч., когато присъстващите могат да се включат в уроци по танци и каба гайда. Проявата ще продължи акустично след 23.00 часа.

Билети - в мрежата на Eventim и Ticketlogic.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички