Coca-Cola Happy Energy Tour на 6 години


Coca-Cola Happy Energy Tour на 6 години

4396

Финалът на Coca-Cola Happy Energy Tour 2015 ще се състои в София на площад "Батенберг" на 20 септември, когато към звездния състав на турнето ще се присъедини и световната музикална сензация Фейди.

Най-мащабното турне от поредицата дава старт на музикалния звездопад с цели 19 любими български артисти: Pavell & Venci Venc, Пламен и Иво, Моисей, Сантра, Кристо, Жана Бергендорф, Кристина Дончева, Михаела Маринова, Невена Пейкова, Славин Славчев, Рафи, Лора Караджова, Криско (на снимката) и Михаела Филева. Те ще зарадват феновете със своите най-големи хитове, както и със съвсем новите си парчета. За първа година на сцената на турнето ще се качат и хип-хоп фуриите от Ъпсурт.

Зрелищното турне стартира във Велико Търново пред Цирковата площадка на 12 септември. Следва Русе – 13 септември, пред общината. На 15 септември Coca-Cola Happy Energy Tour 2015 пристига във Варна, под Пантеона в Морската градина, а на 16 септември идва ред и на Бургас, площад Тройката. Пловдивчани ще посрещнат звездите на Coca-Cola Happy Energy Tour на 18 септември на площад Централен.

Грандиозният финал ще бъде на 20 септември в София на площад "Батенберг", където към звездния състав на турнето ще се присъедини и австралийският изпълнител Фейди. Роденият в Сидни артист стартира с парчето "Forget The World", което излиза през 2012 и взривява музикалните класации по света. Година по-късно Фейди затвърждава позицията си на хитов изпълнител след излизането на "Can't Let Go". Следва хитът "I Need Your Love", в който Фейди се колаборира със суперзвездите Шаги и Мохомби. Парчето достига до престижната класация Hot 100 на Billboard и 25-то място в Top 40 Pop чарта на Billboard.

Началото на всички концерти ще бъде точно в 19.00ч.

Подробности и новини за турнето можете да следите на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour (http://www.facebook.com//CCHappyEnergyTour), както и от медийния партньор - радио и телевизия CITY.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички