Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Йълдъз Ибрахимова и Ибряма с култов спектакъл в Арена Русе


Йълдъз Ибрахимова и Ибряма с култов спектакъл в Арена Русе

4066

Колоритните Йълдъз Ибрахимова и Иво ПапазовИбряма в компанията на една от най-старите филхармонии в България – Професор Димитър Ненов - Разград, ще излязат на сцената в новата зала "Арена Русе" на 18 септември, петък.

Проектът "Джаз фолк класик" е уникално съчетание на стилове – джаз,  класическа и симфонична музика, обединени в прекрасна хармония. Концертът е плод на усилията на режисьора Пламен Панев, който започва работа по него миналата година. Двамата неповторими изпълнители със световна слава – джаз певицата Йълдъз Ибрахимова и кларинетистът Ибряма, страхотният оркестър Тракия с ръководител Нешко Нешев и разградската филхармония обещават да доставят на публиката изключително емоционално и вълнуващо преживяване, което е без аналог в България до този момент.

За комфорта на всички присъстващи ще се погрижи и висококачественият звук в "Арена Русе", както и всички други удобства, които модерната зала предлага на своите посетители – комфортни седалки, огромна VIP зона и пространства с барове и заведения.

Билетите за събитието - в мрежата на Ticketportal.bg.

След Русе "Джаз фолк класик" ще бъде представен в зала 1 на НДК в София, а и в афиша на един от най-авторитетните културни центрове в световен мащаб - "Зурлу център" в Истанбул през октомври.

Както MySound.bg вече писа, ултрамодерната и функционална зала "Арена Русе" отвори официално врати на 23 юли.

В края на ноември в града пристигат 12-те най-талантливи ученици от фондацията на Лучано Павароти, които неведнъж са вдигали на крака публиката в Париж, Брюксел, Амстердам, Ню Йорк. Гласовете на ИталияБелканто е поредният проект на виртуоза Франко Драгоне. Проектът, който отдава почит на един от най-великите творци – незабравимия Лучано Павароти, ще бъде на сцена в Русе на 27 ноември.

100-годишнината от рождението на емблематичната френска изпълнителка Едит Пиаф ще бъде отбелязана и в Русе с PIAF! Le Spectale в изпълнение на френската певица Ан Карер. На 24 ноември тя не само ще представи най-великите песни на Едит Пиаф, но с невероятния си глас и в компанията своя оркестър, на фона на тематични декори и прожекции, ще заведе зрителите на незабравимо пътешествие по парижките улици в епохата Пиаф.

На 4 декември пък на сцената в "Арена Русе" националният балет на ГрузияСухишвили ще има двучасово представление. През 1967 Сухишвили поставя рекорд в "Ла Скала", който остава прецедент в историята на залата - публиката извиква танцьорите на бис цели 14 пъти. През 1988  танцовата програма на формацията пък е обявена за най-доброто шоу на Бродуей. В Сухишвили танцуват 70 мъже и жени на възраст от 20 до 70 години. Оркестърът е от 10 души, а ансамбълът разполага с 600 автентични грузински костюма - ръчна изработка, украсени със скъпоценни камъни. Запазената марка на "летящите грузинци" - сабите и ножовете, са изработени от стари грузински майстори.

В навечерието на Коледа настроението в Русе ще бъде приповдигнато благодарение на култовия Оркестър за сватби и погребения и Кръстника на балканската музика - Горан Брегович. На 20 декември те ще изнесат концерт, в който ще прозвучат както досегашните познати парчета, така и песни от последния му албум "Champagne For Gypsies".

Билети и цялостна информация за програмата на събитията в зала "Арена Русе" може да откриете в сайта www.arenaruse.bg и в партньорската мрежа на Eventim.bg (http://arenaruse.bg/bg/biletni-kasi).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички