Шест биса за Легендите във Варна и Бургас


Шест биса за Легендите във Варна и Бургас

3941

Турнето на Легендите започна с много емоции и препълнени летни театри.  

Първите два концерта на супергрупата вдигнаха на крака публиката във Варна и Бургас още от първата песен и до края всички фенове пяха легендарните хитове заедно с музикантите на сцената.

Константин Цеков от ФСБ, Константин Марков и Стенли от Тангра, Йордан Караджов от Сигнал, Митко Кърнев от D2 и Любо Киров зарадваха Варна и Бургас с над 20 златни хита - едновременно изпълнени в оригинален аранжимент, но и показващи познатите артисти в нова светлина.

Прозвучаха "След десет години", "Оловният войник", "Да те жадувам", "Ледено момиче", "Има ли цветя" и още много парчета, подредени и представени в съвременен спектакъл, които развълнуваха както хората, израствали с тях, така и тези, които не са били родени, когато са създавани.

И в двата града музикантите се връщаха многократно на сцената, извикани на шест поредни биса – доказателство, че добрата музика винаги устоява теста на времето и именно това са Легендите – песните, които всички обичаме.

До края на годината турнето на Легендите ще премине през още 5 български града, а подробностите за следващите концерти ще бъдат обявени съвсем скоро.

Фен-видео от концерта в Бургас

Видео от първото участие на Легендите: https://www.youtube.com/watch?v=OwFxscFdcv4

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички