Търси се: Фънки


Търси се: Фънки

4292

Новият сезон на ток шоуто "Търси се" започва в ефира на bTV на 20 септември.

Водещите Меги и Нели обещават да останат верни на себе си и да продължат да разкриват най-искрените, дълбоко лични и непризнати емоции на популярните личности. "Ще преминаваме през сълзите до смеха. Ще се усеща тъгата, ще има признания, ще бъде истинско и неподправено", казват водещите.

Тази неделя зрителите ще бъдат свидетели на един изключително нестандартен епизод на предаването, какъвто е и първият гост за сезона – Фънки. Той върви с лекота през живота и прави само неща, които му носят истинско удоволствие. Най-любими са му богатите трапези и срещите с приятели.

Какво е да си съдружник с най-близкия си приятел – това ще разкрие Иван НесторовАмебата, който заедно с Фънки организира най-култовите концерти в България. "Никога не сме се карали за пари! Той обожава пътешествията, а аз ги ненавиждам", признава Фънки. Групата, с която свири - Черно фередже, пък ще му посвети цяло стихотворение и ще покаже неговата новата рокля, с която музикантът излиза на сцена.

Най- любопитен ще бъде погледът на двете пораснали деца на Фънки, които ще разкрият какъв е като баща. "Той ни разрешава всичко. Не му остава много време да се виждаме и да си говорим", твърдят Карла и Гого. "Не съм сменял памперси, не съм къпал, не съм чел приказки. Аз само давам пари", с типичното си чувство за хумор ще опише семейните отношения музикантът. Като изненада от майка си Ете той ще получи в студиото любимата си баница, направена от нея. "Гвоздеят в програмата" обаче ще се окаже срещата с Иван Ласкин, който ще танцува с пачка като балерина под звуците на "Лебедово езеро".

Балетът е любимото изкуство на Фънки, а дали мечтае още да танцува – зрителите ще разберат тази неделя.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички