Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Рапърът 100 Кила като студента Цанко в Столичани в повече


Рапърът 100 Кила като студента Цанко в Столичани в повече

7904

Излъчването на деветия сезон на комедийната драма "Столичани в повече" започва по bTV на 25 септември, петък.

Две от емблематичните лица на сериала са рапърът 100 Кила, който има основна роля в новия сезон, и "ветеранът" Албена Павлова.

Най-голямото предизвикателство за нашумелия хип-хоп изпълнител Явор Янакиев, както е истинското му име, е бил ранният час на снимките. Често той пристигал на снимачната площадка след нощно участие и това е причината впоследствие стая 112 в Студентски град да се превърне и в негова собствена. 100 Кила редовно подремвал между сцените, даже и похърквал, превръщайки се в атракцията за екипа.

Ролята, в която рапърът се превъплъщава, е на разкрепостения студент Цанко, чиито житейски драми се въртят главно около това как да си плати наема и с кого да бъде следващата авантюра.

Албена Павлова ще си партнира едновременно с всички колеги от сериала, което не се е случвало от много време. А темпераментният ѝ характер я вкарва в най-големия скандал с нейния съпруг, включващ замеряне с чинии и удряне на шамари. Според актрисата изпитанията са преди всичко дар. Тя признава, че като дете е била вечния трън в очите на учителите.Освен това малката непокорна Албена изяждала много повече шамари отколкото екранния ѝ партньор Любо Нейков.

Отец Григорий става "моралния стожер" в "града на греха" – Студентски град, в първи епизод. Още с пристигането му в бл.29, стая 112, пред него пада найлонова тобра с боклук, а първото нещо, което вижда в своя нов дом е... стена, покрита с дамско бельо. Този шедьовър е дело на съквартиранта на попа, Цанко, в чиято роля е студентът по музика 100 Кила.

Рангел Истината е лицето, с чиято нова история зрителите на bTV ще "отпразнуват" първата си среща с новия сезон. Бившият вече служебен министър-председател е с мярка неотклонение и първият в България, на когото е приложена нова технология – GPS–гривна, граничаваща периметъра му на движение само в София. Проблемите на Рангел стават още по-големи, когато научава от любовницата си Лили, че започва ремонт на кабинета, а там Чеканов е скрил ... тефтерчето си. На всичко отгоре съпругата му Гълъбина продължава да ревнува.

За Йордан и Славея новият сезон започва с едно дете и една снаха по-малко. Яна, която вече е на 16 години, ги запознава с ... Мони, студент първа година по социология. Следва скандал, в резултат на който Яна решава да напусне дома. Йордан и Славка имат и още грижи на главата – не само бизнесът на Спас не върви, но и личният му живот. Първородният син на Чеканови вече не е семеен мъж, защото двамата с Йовка са разведени. Спас се опитва да продаде ресторанта, чийто единствен служител е Пацо, но за съжаление неуспешно. За сметка на това бизнесът на другия им син Андрей процъфтява. Това обаче поражда конфликт между него и съдружника му Пепи.

"Столичани в повече" ще се излъчва по bTV всеки петък от 21.30 ч.

Феновете могат да гледат новите епизоди на voyo.bg, както и повторенията на сериала по bTV Comedy.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички