Рапърът 100 Кила като студента Цанко в Столичани в повече


Рапърът 100 Кила като студента Цанко в Столичани в повече

7879

Излъчването на деветия сезон на комедийната драма "Столичани в повече" започва по bTV на 25 септември, петък.

Две от емблематичните лица на сериала са рапърът 100 Кила, който има основна роля в новия сезон, и "ветеранът" Албена Павлова.

Най-голямото предизвикателство за нашумелия хип-хоп изпълнител Явор Янакиев, както е истинското му име, е бил ранният час на снимките. Често той пристигал на снимачната площадка след нощно участие и това е причината впоследствие стая 112 в Студентски град да се превърне и в негова собствена. 100 Кила редовно подремвал между сцените, даже и похърквал, превръщайки се в атракцията за екипа.

Ролята, в която рапърът се превъплъщава, е на разкрепостения студент Цанко, чиито житейски драми се въртят главно около това как да си плати наема и с кого да бъде следващата авантюра.

Албена Павлова ще си партнира едновременно с всички колеги от сериала, което не се е случвало от много време. А темпераментният ѝ характер я вкарва в най-големия скандал с нейния съпруг, включващ замеряне с чинии и удряне на шамари. Според актрисата изпитанията са преди всичко дар. Тя признава, че като дете е била вечния трън в очите на учителите.Освен това малката непокорна Албена изяждала много повече шамари отколкото екранния ѝ партньор Любо Нейков.

Отец Григорий става "моралния стожер" в "града на греха" – Студентски град, в първи епизод. Още с пристигането му в бл.29, стая 112, пред него пада найлонова тобра с боклук, а първото нещо, което вижда в своя нов дом е... стена, покрита с дамско бельо. Този шедьовър е дело на съквартиранта на попа, Цанко, в чиято роля е студентът по музика 100 Кила.

Рангел Истината е лицето, с чиято нова история зрителите на bTV ще "отпразнуват" първата си среща с новия сезон. Бившият вече служебен министър-председател е с мярка неотклонение и първият в България, на когото е приложена нова технология – GPS–гривна, граничаваща периметъра му на движение само в София. Проблемите на Рангел стават още по-големи, когато научава от любовницата си Лили, че започва ремонт на кабинета, а там Чеканов е скрил ... тефтерчето си. На всичко отгоре съпругата му Гълъбина продължава да ревнува.

За Йордан и Славея новият сезон започва с едно дете и една снаха по-малко. Яна, която вече е на 16 години, ги запознава с ... Мони, студент първа година по социология. Следва скандал, в резултат на който Яна решава да напусне дома. Йордан и Славка имат и още грижи на главата – не само бизнесът на Спас не върви, но и личният му живот. Първородният син на Чеканови вече не е семеен мъж, защото двамата с Йовка са разведени. Спас се опитва да продаде ресторанта, чийто единствен служител е Пацо, но за съжаление неуспешно. За сметка на това бизнесът на другия им син Андрей процъфтява. Това обаче поражда конфликт между него и съдружника му Пепи.

"Столичани в повече" ще се излъчва по bTV всеки петък от 21.30 ч.

Феновете могат да гледат новите епизоди на voyo.bg, както и повторенията на сериала по bTV Comedy.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички