Ерос Рамацоти на гости в кабинета на столичния кмет


Ерос Рамацоти на гости в кабинета на столичния кмет

3790

Италианската мегазвезда Ерос Рамацоти, който ще разтърси зала "Арена Армеец" тази събота, ще се срещне лично с кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова и с посланика на Република Италия у нас – Н. Пр. г-н Марко Контичели.

Тъй като при предишната си визита изпълнителят е останал изключително впечатлен от града, но не е имал възможност да го разгледа, този път самият Рамацоти е изявил желание да направи обиколка на столицата, както и да се запознае и поздрави градоначалника на София и италианския посланик.

Поласкан и въодушевен от многобройните си почитатели у нас (концертът  на звездата бе разпродаден месец преди грандиозното събитие), Ерос пристига с екип на Rai 1, за да направи специален репортаж от България. На подобно внимание от страна на звездата и италианските медии ще се радват само две световните столици – София и Амстердам.

Събитието в София е част от световното турне Perfetto World Tour, което вече започна на 12 септември с концерт на стадиона в Римини (Италия) преди да "акостира" на 26 септември в "Арена Армеец". Обиколката ще отбележи 30-годишния юбилей на Рамацоти на сцената с шоу, събрало на едно място най-големите му хитове.

Събитието се провежда под патронажа на Посолството на Република Италия в Република България с подкрепата на Италианския културен институт в София и Столична община.

Следете официалната страница за концерта във Facebook за всичко най- любопитно около гостуването на Ерос Рамацоти в България:
www.facebook.com/ErosLiveInSofia.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички