Черно парти: DJ VKO зад пулта в :PM Club


Черно парти: DJ VKO зад пулта в :PM Club

4180

DJ VKO - резидент на хип-хоп клуба The Bounce, ще се изяви в столичния :PM Club на 24 септември, четвъртък.

DJ VKO е сред младите и талантливи хип-хоп диджеи в България, който успява да взриви всяко черно парти със своя уникален стил и разнообразен репертоар от хип-хоп, трап, ар-ен-би и реге, внимателно селектирана за всеки вкус и публика. След края на летния сезон и неговото резиденство за хип-хоп легендата на морския бряг – клуб The Bounce, Слънчев бряг, DJ VKO ще бъде специален гост на култовото черно парти King Vanity Black.

Той ще избухне зад пулта с DJ Big Bo и DJ Go-Go.

Роден във Варна и израснал във Велико Търново, DJ VKO открива любовта си към музиката още в тийнеджърска възраст и започва да се занимава с бийтмейкинг, а впоследствие с мастеринг, миксинг и DJ-инг.

През 2012 се запознава с Buddubbaz, с когото решават да сформират музикален лейбъл и студио под емблематичното име Horemag Studio. За по-малко от 3 години двамата успяват да оставят своя почерк на българската хип-хоп сцена и да докажат професионализма си. Със своята страст, любов и отговорност към музиката VKO се доказва пред редица утвърдени имена като един от най-добрите и креативни диджеи на България. Негов бийт с името Speachless е избран измежду хиляди други и включен в официалния бийттейп Beat Dealerz Official 2012, до имената на големи и доказани български продуценти и диджеи. През 2014 Horemag Studio става част от MFZanimation Ltd. и поема голяма част от работата по проектите.

VKO е работил с редица български хип-хоп артисти, сред които Спенс, Димчо, F.O., Alex P, Honn Kong, RXDI и други. Бил е резидент във всички топклубове във Велико Търново.

VKO бе резидент в хитовия хип-хоп клуб на българското Черноморие The Bounce, Слънчев бряг, миналото лято.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички