Михаела Филева танцува магнетично в клипа към Инкогнито


Михаела Филева танцува магнетично в клипа към Инкогнито

3926

Михаела Филева оставя зрителите на новото ѝ видео "Инкогнито" без думи и затруднени във вземането на решението кое е по-добро – сингъла или клипа.

Песента е включена в едноименния дебютен албум на горещата изпълнителка, който излезе през май. Още тогава феновете определиха парчето като бъдещ хит и ето че неговото време дойде. Автор на музиката и аранжимента е Графа, текстът е написан от него и Илия Григоров. Михаела се влюбва от пръв поглед в демото и дава идеи за части от текста, който екипът на "Монте Мюзик" разработва. Вокалистката неведнъж е споделяла, че във всяка нейна песен има нещо лично преживяно, а когато, заради известността животът ти е на показ, тогава е най-добре да споделяш с феновете си чрез музиката, която правиш.

Заснемането на видеоклипа се оказва голямо предизвикателство за Филева - топхореографът Милен Данков от Dance Studio 121 разгръща максимално танцовия талант на певицата. Репетициите са векидневнивни в продължение на 40 дни, а резултатът е видеоклип, базиран 100% на магията на танца и режисьорското виждане на Васил Стефанов. Стайлингът е на Василен Милков, а зад камерата застава операторът Мартин Чичов. Синхронът между Филева и танцьорките е толкова съвършен, че от "Монте Мюзик" решават да представят парчето с хореография и в сценичните ѝ изяви.

Видеото "Инкогнито" вече е в интернет и в ефира на българските медии, а положителните коментари в мрежата не изненадват никого. През есенния сезон програмата на Михаела е изпълнена с концерти в различни точки на страната, където феновете ще могат да чуят песента и да видят съвършения танцов синхрон на живо.

Виж клипа тук:

http://vbox7.com/play:79dcdc428e

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички