4 биса за Графа в Лондон


4 биса за Графа в Лондон

3854

Графа взриви пълната лондонска зала Scala с репетроар специално за феновете си във Великобритания.

Хитовият изпълнител представи уникално шоу заедно с музикантите Мирослав Иванов и Росен Ватев, което според някои от посетилите, е най-доброто парти в в столицата на Албиона за 2015. Британската група World Soul Fusion подгря преди гвоздея на програмата и настрои присъстващите за наистина запомняща се вечер.

Графа беше на сцената повече от час и половина, а екзалтираните фенове започнаха да пеят заедно с него още с началото на първото парче от програмата. Певецът изпълни най-големите си хитове, а след всяко следващо изпълнение публиката ставаше все по-емоционална и по-шумна. Концертът завърши с четири биса, след което лондонската Scala бе взривена от неспиращи аплодисменти.

Клубните участия на Графа в България продължават, като в момента изпълнителят се подготвя за концерта си на сцената на Terminal 1. На същото място в началото на годината той и музикантите Мирослав Иванов, Расен Ватев, Ивайло Звездомиров, Краси Тодоров, Борислав Бояджиев и LaTiDa направиха страхотно изпълнение в препълнения клуб, а този път в групата ще се включи и Венци Трифонов на духови инструменти. Вече текат дълги репетиции за изявата, която ще се състои на 10 октомври.

Билети - чрез мрежата на Eventim, в ограничен брой.

Снимка: Маргарита Тодорова

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички