Аладин се завръща на сцената в София


Аладин се завръща на сцената в София

3849

Авторският мюзикъл Аладин ще бъде поставен на сцената в Независим театър от 11. 00 часа на 3 октомври.

Знаете ли кой е Аладин? Чели ли сте приказката за Аладин, за една вълшебната лампа, за един добър дух, за един зъл магьосник, за една прекрасна принцеса и за...още нещо?!

Аладин е един!

Една от емблематичните приказки от "1001 нощ" за деца и възрастни оживява на сцената на Независимия театър след 3 успешни сезона с нова, по-добра и по-завладяваща версия.

Духът не е просто слуга, а метафора за човешкия дух, в който се крие силата на всеки от нас. Аладин трябва да разчита не само на могъществото на добрия дух, но да потърси силата в себе си и да се справи сам с предизвикателствата на съдбата.

Дони е в ролята на Злия магьосник, който е на повече от 300 години, манипулира всички по пътя си и омагьосва принцесата. Тя носи странното име Бадрулбудура и е любимата на Аладин. Ролята е поверена на Поли Генова. Той - Аладин, който попада в редица приключения и преодолява хиляди препятствия, за да намери вълшебната лампа и да си върне любовта, е самият Ненчо Балабанов.

Уникалната авторска музика на Марио Балтаджиев, неповторимите текстове на Иван Ангелов, новите режисьорски решения на Надя Асенова, много смях, специални ефекти, фокуси, мултимедия и анимация, перфектен звук и прекрасни певчески и актьорски изпълнения - всичко необходимо за забавление на цялото семейство очаква посетителите.

Издава и разпространява "Мадар ентъртеймънт".

Билети на касата в Независим театър и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketlogic.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички