One Man Party с Иван Шопов


One Man Party с Иван Шопов

4231

Второто издание на 7-часовия музикален проект One Man Party с Иван Шопов ще се състои в ДНК (подлеза срещу фонтаните на НДК) на 3 октомври.

Именитият диджей и продуцент ще покаже на многобройните си фенове до къде е стигнал със своите четири музикални проекта. Всички фенове на разнообразното звучене са поканени да се гмурнат в морето от музикални стилове и да поплуват заедно с Иван Шопов, Drum Kid, Balkansky и Cooh. Всъщност, уникалното шоу, съпроводено с впечатляващ звук и осветление, си е чисто и просто продукцията от неуморния труд на мултиталантливия Иван Шопов, който отново ще разкрие всичките си творчески лица пред родната публика.

През изминалите 6 месеца той не спря нито за миг да надгражда върху основата от недостижими музикални дълбини, впускайки се в необикновени пътешествия, артистични експерименти и безспирна работа, работа… Нашето момче навести екзотична Колумбия, мина през любимите Родопи за Trasnsfiguration Festival, посети и Киев, за да се завърне отново back to the roots. Артистът споделя, че е впечатлен от развълнуваната публика в далечна Колумбия, от високото ниво на продукцията на първия по рода си фестивал за електронна музика у нас (Transfiguration) и че още го държи шока от близката му среща с терористична групировка в Киев.

Иван още си спомня и първото издание на One Man Party през април. "За мен това не беше просто парти, а ренесанс в музикалната ми кариера", не крие той.
https://www.youtube.com/watch?v=upeJkHQqqhIONE MAN PARTY Vol.1 aftermovie.

"Мисля, че второто издание ще бъде още по-интересно откъм музика и емоции, за което ще спомогне и новата локация – ДНК! Приготвил съм и солидно количество от новите ми арт проекти, с които да доукрася тази вечер", споделя Шопов.

Началото One Man Party 2 ще бъде дадено още в 23.00 ч. когато Иван ще открие музикалното пътешествие с авторска ембиънт селекция.

Част от нея и музиката на един от най-иновативните и успешни български аудио-визуални проекти – Бalkansky. В момента се "пече" и  албумът "Бalkansky Live", в който Иван, заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов, смайват със специфичен бленд от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви. Записът се очаква да бъде издаден в началото на 2016.

Линк към официалното видео на песента "Rada": https://www.youtube.com/watch?v=WgipvNiEPfg

След това ще се появи и любимецът на дръм-ен-бейс феновете – Cooh, първата музикална трансформация на Иван. С нея той си пробива пътя към дебрите на тъмната електронна сцена и загатва сериозните си намерения към нея.
https://www.youtube.com/watch?v=GcdlzFb-pys&index=5&list=PLEB3B401CB290F8A0

Краят на мултивалентната нощ ще зарадва и почитателите на технота с уникална електронна селекция от Drum Kid - още едно от лицата на артиста, който  утвърждава позициите си на един от най-безкомпромисните играчи на тази сцена у нас.
https://www.youtube.com/watch?v=fMXd1IrKNrE

Извън музиката, Иван Шопов е създател на множество визуални проекти, най-новият от които е съвместната му интерактивна инсталация, която изложиха заедно с Joteva във Vivacom Art Hall в началото на септември.

С над 70 винилови плочи и повече от 300 сингъла, Шопов се нарежда до най-успелите български артисти на електронната сцена, а талантът му да твори в толкова различни стилове го прави суперспецифичен и любим на всички истински ценители на новаторското електронно звучене.

One Man Party е съвместна продукция на Иван Шопов и EventEase.

Билети "Ранно пиле" с автограф на цена 12/15 лв. само в магазин "Яко" (улица "Граф Игнатиев" 43) или резервирай на 0886 33 33 67. Стандартни и онлайн пропуски на цена 15 лв. - в мрежата на Tickeportal.bg.

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/485393591610187/

Ivan Shopov Official Facebook Page:
www.facebook.com/abcd.ivanshopov
Cooh Official Soundcloud Channel:
www.soundcloud.com/cooh
ABCD Label Official Website:
www.abcd.ivanshopov.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички