Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

One Man Party с Иван Шопов


One Man Party с Иван Шопов

4266

Второто издание на 7-часовия музикален проект One Man Party с Иван Шопов ще се състои в ДНК (подлеза срещу фонтаните на НДК) на 3 октомври.

Именитият диджей и продуцент ще покаже на многобройните си фенове до къде е стигнал със своите четири музикални проекта. Всички фенове на разнообразното звучене са поканени да се гмурнат в морето от музикални стилове и да поплуват заедно с Иван Шопов, Drum Kid, Balkansky и Cooh. Всъщност, уникалното шоу, съпроводено с впечатляващ звук и осветление, си е чисто и просто продукцията от неуморния труд на мултиталантливия Иван Шопов, който отново ще разкрие всичките си творчески лица пред родната публика.

През изминалите 6 месеца той не спря нито за миг да надгражда върху основата от недостижими музикални дълбини, впускайки се в необикновени пътешествия, артистични експерименти и безспирна работа, работа… Нашето момче навести екзотична Колумбия, мина през любимите Родопи за Trasnsfiguration Festival, посети и Киев, за да се завърне отново back to the roots. Артистът споделя, че е впечатлен от развълнуваната публика в далечна Колумбия, от високото ниво на продукцията на първия по рода си фестивал за електронна музика у нас (Transfiguration) и че още го държи шока от близката му среща с терористична групировка в Киев.

Иван още си спомня и първото издание на One Man Party през април. "За мен това не беше просто парти, а ренесанс в музикалната ми кариера", не крие той.
https://www.youtube.com/watch?v=upeJkHQqqhIONE MAN PARTY Vol.1 aftermovie.

"Мисля, че второто издание ще бъде още по-интересно откъм музика и емоции, за което ще спомогне и новата локация – ДНК! Приготвил съм и солидно количество от новите ми арт проекти, с които да доукрася тази вечер", споделя Шопов.

Началото One Man Party 2 ще бъде дадено още в 23.00 ч. когато Иван ще открие музикалното пътешествие с авторска ембиънт селекция.

Част от нея и музиката на един от най-иновативните и успешни български аудио-визуални проекти – Бalkansky. В момента се "пече" и  албумът "Бalkansky Live", в който Иван, заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов, смайват със специфичен бленд от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви. Записът се очаква да бъде издаден в началото на 2016.

Линк към официалното видео на песента "Rada": https://www.youtube.com/watch?v=WgipvNiEPfg

След това ще се появи и любимецът на дръм-ен-бейс феновете – Cooh, първата музикална трансформация на Иван. С нея той си пробива пътя към дебрите на тъмната електронна сцена и загатва сериозните си намерения към нея.
https://www.youtube.com/watch?v=GcdlzFb-pys&index=5&list=PLEB3B401CB290F8A0

Краят на мултивалентната нощ ще зарадва и почитателите на технота с уникална електронна селекция от Drum Kid - още едно от лицата на артиста, който  утвърждава позициите си на един от най-безкомпромисните играчи на тази сцена у нас.
https://www.youtube.com/watch?v=fMXd1IrKNrE

Извън музиката, Иван Шопов е създател на множество визуални проекти, най-новият от които е съвместната му интерактивна инсталация, която изложиха заедно с Joteva във Vivacom Art Hall в началото на септември.

С над 70 винилови плочи и повече от 300 сингъла, Шопов се нарежда до най-успелите български артисти на електронната сцена, а талантът му да твори в толкова различни стилове го прави суперспецифичен и любим на всички истински ценители на новаторското електронно звучене.

One Man Party е съвместна продукция на Иван Шопов и EventEase.

Билети "Ранно пиле" с автограф на цена 12/15 лв. само в магазин "Яко" (улица "Граф Игнатиев" 43) или резервирай на 0886 33 33 67. Стандартни и онлайн пропуски на цена 15 лв. - в мрежата на Tickeportal.bg.

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/485393591610187/

Ivan Shopov Official Facebook Page:
www.facebook.com/abcd.ivanshopov
Cooh Official Soundcloud Channel:
www.soundcloud.com/cooh
ABCD Label Official Website:
www.abcd.ivanshopov.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички