Герои в аванс: Markantonio, Rebekah и Lerio Corrado


Герои в аванс: Markantonio, Rebekah и Lerio Corrado

3245

Емблематичната сцена в Sofia Sound Factory ще посрещне новите герои на техно бъдещето.

Електронната фиеста ще се развихри от 22.00 ч. на 17 октомври, събота.

Парти серията Future Heroes на "Метрополис" вече няколко години представя за първи път в България следващите големи имена на световната електронна сцена.

Новите артисти, с които българските почитатели на електронната музика ще се запознаят, са един от най-бързо развиващите се италиански диджеи в момента - Markantonio (IT, Analytic Trail), изгряващата звезда Lerio Corrado (IT, Bauns Music), както и очарователната Rebekah (UK, CLR).

За втори път в рамките само на година "Метрополис" канят у нас Markantonio, чието влияние и популярност в света на електронната сцена вече са огромни. Фактор в страната си още от края на 90-те, той работи с Joseph Capriati по "Codice Morse", "Molotov" EP и "Neapolitan Gangsta". Една от отличителните черти на стила му е употребата на 3 грамофона в лайв изпълненията, което променя коренно звука на всеки мелодичен елемент и прави изживяването в залата неповторимо.

Дебют на българска сцена ще направи ослепителната Rebekah – една от най-актуалните звезди на британската техно сцена. През 2012 Chris Liebing кани Rebekah да запише микс за CLR Podcast, което окончателно затвърждава позициите ѝ на клубната сцена. Преди дни излезе най-новият сингъл "Confined Heart" за култовата грамофонна компания Soma Records. Пътят на Rebekah определено е само нагоре и Sofia Sound Factory и платформата Future Heroes определено са точното място, на което да се запознаем с нея.

По традиция в допълнение към основната зала ще работи и LOFT, където ще се изяви изгряващата италианска звезда Lerio Corrado. Той идва от италианската столица на техното – Неапол. Артистът има повече от 60 издания за водещи световни техно лейбъли от 2005 до днес. Lerio Corrado ще забавлява феновете на специално афтърпарти заедно с много от младите надежди на българската техно музика.

Промо билетите за Future Heroes по традиция свършиха само за няколко дни и в момента в мрежата могат да бъдат открити само пропуски с цена от 25 лева, а и ВИП пасове по 35 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички