Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Хиляди слънца засияват в Предай нататък тази неделя


Хиляди слънца засияват в Предай нататък тази неделя

3721

Вторият епизод на "Предай нататък" ще срещне зрителите на bTV с хора, които гледат на живота с усмивка, въпреки трудностите, с които трябва да се справят всекидневно. Те не са загубили духа си, а какво ги крепи, ще разкажат самите те тази неделя от 15.00 часа.  

Първата история, която носи името "Хиляди слънца", разказва за невероятното семейство на Латинка и Калин и двете им страхотни деца Боби и Катин. Поръчител на тяхната история е директорът на училището във Вършец – г-жа Вирджиния Петрова. Всички учители в училището, в което учат и двете деца на Латинка и Калин, са изключително впечатлени от огромната всеотдайност, с която двамата се грижат за своите деца. И двете с увреждания. Боби е с тежката диагноза ДЦП, а Катин е незрящ. Отдадени на грижи за децата си, Латинка и Калин са забравили себе си и до този момент никога не са имали почивка. Екипът на Наталия Симеонова ще направи всичко възможно да сбъдне не една, а много мечти... Като начало – първа среща с морето и заслужена, вълнуваща почивка за всички, където се случват още хиляди неща! И най-вече още една мечтана среща – тази на Катин с неговия идол Орхан Мурад, който също е незрящ. И това е само началото, защото при гостуването си в студиото за четиричленното семейство изненадите все повече се увеличават.

Още едно сплотено и задружно семейство, което е заедно повече от 50 години, ще посрещне в дома си Наталия Симеонова. Това са останалите "Винаги двама, винаги" баба Мария и дядо Жельо от село Черда. Поръчител е тяхната внучка – Златомира, която се свързва с екипа с простичката молба – "подарете на дядо колело"... След прекаран инсулт, за съжаление дядо Жельо трябва да забрави за колоездачната си страст, но Златомира знае, че точно това продължава да го поддържа жив и решава да намери изход... Изходът се появи в студиото на "Предай нататък" в лицето на един страхотен човек – благодетел в "Предай нататък". Името му е Георги Пейков, а фирмата, на която е собственик, конструира и произвежда специализирани колела за хора с увреждания и физически затруднения.

Във втория епизод на "Предай нататък" зрителите ще видят и един от най-колоритните герои в предаването – малкият Лъчко от Благоевград, който днес изобщо вече не е малък. Той ще гостува в студиото, за да разкаже за едно истински вълнуващо предложение, което е получил – да замине и да се обучава по музика в престижния колеж "Бъркли" в САЩ.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички