Master Guitar Tour: Фламенко метъл в София


Master Guitar Tour: Фламенко метъл в София

3536

Китаристите Ben Woods и Thomas Zwijsen ще изнесат акустичен концерт в столичния клуб "Три уши" от 20.00 ч. на 14 октомври.

Виртуозите ще представят своите варианти на песни на Iron Maiden, Black Sabbath, Judas Priest, UFO, Europe, Deep Purple, Rainbow, Adele, The Who, The Beatles, Daft Punk, Metallica, Alice Cooper, Ozzy Osbourne, Dream Theater и други.

Билетите по 20 лв. се продават ексклузивно в системите на Eventim и eTicketsМall.

Концертът е третото събитие, посветено на осмата годишнина на сайта Metal Hangar 18.

Събитието е организирано от ICreative Events и е девета част от поредицата N.W.O.B.H.M. Night, посветена на Новата вълна на британския хеви метъл – течение в европейската музика в периода 1979 – 1983. Проявата ще отбележи 30 години от излизането на концерта на Iron Maiden "Live After Death",  издаден на 14 октомври 1985. Целият запис ще прозвучи след шоуто.

Ben Woods е един от най-талантливите и търсени фламенко китаристи в Съединените щати днес. Той е известен със създаването на нов жанр: фламенко метъл, чрез разработване на нови китарни техники за неговите групи Flametal и Heavy Mellow. Ben Woods има 14 албума.

Холандският китарист Thomas Zwijsen е най-известен със своите аранжименти на рок хитове за класическа соло китара. Той е добре познат на българските си почитатели, защото два пъти гостува у нас като китарист на бившия вокалист на Iron MaidenBlaze Bayley.  Клубът отваря в 19.00 ч.

Facebook събитие - https://www.facebook.com/events/885153424908524/

Видеоклип на Ben Woodshttps://www.youtube.com/watch?v=g0yKdkEqRJs

Видеоклип на Thomas Zwijsen - https://www.youtube.com/watch?v=7pXQcaPW8X4

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички