Smugglers Swing Club празнува четвърти рожден ден


Smugglers Swing Club празнува четвърти рожден ден

4011

The Smugglers Collective отново включва своята машина на времето, наречена Smugglers Swing Club, за поредното завладяващо пътешествие, с което диджеите ще отбележат 4 години от създаването на парти поредицата.

Рожденият ден на винтидж серията ще се проведе в традиционната за събитието локация – столичния клуб Mixtape 5, на 16 октомври.

Партито ще направи ретроспекция от всички изминали 20 издания за една вечер, изпълнена с много музика, танци, студени коктейли и добро настоение. Диджеите ще върнат гостите към златните години на суинга и ритъм-ен-блуса, зората на рок-ен-рола, a към края на вечерта ще нахлуят с пълна сила в 21 век, когато електро-суингът е новата винтидж мания в цял свят.

Smugglers Swing Club ще посрещне посетителите с традиционния "Винтидж будоар", където всички ще могат да преобразят визията си с ретро прически, направени от професионалисти. Гостите ще имат възможност да си направят винтидж портрет, вдъхновен от снимките на звезди от Холувуд от 30-те и 40-те години.

За тези 4 години Smugglers Swing Club се превърна от една идея в амбициозен проект, който вдигна много високо летвата в организирането подобен род събития. На сцената на Smugglers Swing Club са се качвали едни от най-популярните и интересни имена от съвременната суинг и електро суинг сцена като The Correspondents, Alice Francis, Swingrowers, Si Cranstoun и Ray Collins’ Hot Club и други. Освен че вдъхна глътка свежест в нощния живот на София, Smugglers Swing Club доказа и че културата, с която е свързана тази музика, мирогледът, който тя проповядва, са не просто сянка на и от миналото. Те са видимо налични и желани и в настоящето. Smugglers Swing Club ще се погрижи за това тяхното присъствие в съвременността да бъде поддържано в  жива, търпяща развитие и в крайна сметка установена развлекателна форма.

Началният час на празника е 21.00, а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22.00 часа. Входът е на цена от 10 лева, без предварителна продажба на билети.

Mixtape 5 e на бул. "България" 1, подлез "Галерия".

Полезни линкове:
Facebook event: https://www.facebook.com/events/506809562830208/

Smugglers Swing Club Facebook page: https://www.facebook.com/SmugglersSwingClub

Videos: https://www.youtube.com/user/fon4o/featured

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички