Тематично парти преди концерта на Black Rainbows и Sativa


Тематично парти преди концерта на Black Rainbows и Sativa

3413

Както е известно, италианското стоунър/сайк трио Black Rainbows (на снимката) ще свири за пръв път в България в компания на софийската инструментална банда Sativa.

Събитието е столичния клуб Mixtape 5 на 20 октомври.

За да загреем подобаващо, пък и да запознаем повече хора с музиката на двете банди, от Rawk'n'Roll и Threechords Record Store ще завъртим  шумно рок-ен-рол парти в бар "Ателието" на 15 октомври, известиха организаторите. След 20.00 ч., освен че ще слушат тематични парчета, присъстващите ще могат да си тръгнат и с покани за концерта, както и с различни други награди. А който иска, може да си купи и билет за лайва по време на партито.

Пропуските за концерта ще струват 15 лева и ще се продават само на входа на клуба и на партито на 15 октомври. Също така покани за концерта и дискове на двете банди ще се разиграят в различни игри от медийните партньори на събитието. Така че следете и се гответе за рок-ен-рол.

Италианците са всичко онова, което наричаме Rawk'n'Roll – тежки и психеделични китари със задължителните и неприкрити корени в музиката на легендарните Hawkwind, MC5, Black Sabbath и Monster Magnet.

Бандата Sativa изплува на родната сцена преди 2 години като страничен проект на музиканти от софийския рок ъндърграунд, за да се превърне в пълнокръвен проект и дишащ космически изпарения инструментален звяр. Рифовете се редуват с китарни импресии, ритъмът ту препуска, ту пулсира равно и плътно.

Момчетата вече издадоха първия си мини албум "100 Years After Never" и свириха на не един концерт на Rawk’n’Roll, като делиха сцена със Samsara Blues Experiment, Black Bombaim, Center, Muddy и Obsidian Sea,  излязоха и на гръцкия Fuzztastic Planet Festival това лято. Точно там се срещнаха и с италианците Black Rainbows, които остават толкова впечатлени от българите, че настояват именно Sativa да е родната група, която ще свири с тях в София.

"Ателието" е на ул. "Цар Самуил" 50, безистена, до бившия Bar Zar.

Събитието във Facebook:
https://www.facebook.com/events/1038081086225708/

Видео на Sativa към парчето "The Prophet":
https://www.youtube.com/watch?v=nQfQbLB5TVg
 
Връзки:
blackrainbows.bandcamp.com
facebook.com/rawknroll.net
Threechords Record Store
Ателието

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички