Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Екшън с британските дръм-ен-бейс шогуни в 4 км


Екшън с британските дръм-ен-бейс шогуни в 4 км

3528

Шогуните от Острова ще се развихрят в тематична вечер, представяща артисти от Shogun Audio, по покана на H.M.S.U.

Както е известно, партито с участието на трима от големите артисти на лейбъла, ще се състои в столичния парти център "4 км" на 17 октомври.

След като през 2014 - отново по покана на H.M.S.U., Friction, Linguistics MC, Joe Ford и RockwellShogun Audio гостуваха в столичния клуб "Ялта", тази година феновете ще имат възможността да чуят Spectrasoul, Technimatic и Rockwell, както и любимите си родни диджеи.

Британците Friction и K-Tee създават лейбъла през 2004 и започват да предлагат своето собствено звучене, представящо почти целия спектър на мелодичния дръм-ен-бейс. Постепенно към лейбъла се присъединяват Joe Ford, Rockwell, Spectrasoul, Technimatic, Icicle и Karma. През годините за Shogun Audio издават изпълнители като Spor, State Оf Mind, Alix Perez, dBridge, Break и редица други. В момента лейбълът има над 100 рилийза в няколко различни серии. SGN:LTD е създаден с цел промоутиране на по-млади и неизвестни артисти през 2006.

След стотици партита и участия през изминалите години, Spectrasoul издадоха своя дебютен албум "The Mistress" през юни. Артистите в дуото харесват т.нар. ликуид звучене, но го представят по дълбок и тъмен начин, който се е превърнал в тяхна запазена марка. Творчеството на Spectrasoul се простира и в доста други стилове и музикални течения, което спомага за огромното разнообразие при микс на сцена.

Technimatic са утвърдени имена, които мнозина възприемат като еманация на меланхоличния дръм и бас. През 2014 и 2015 извадиха много нова продукция, която ще представят пред родните меломани. За разлика от Spectrasoul, проектът на Technicolour и Komatic е далеч по-лек и мелодичен. Те издадоха новото си ЕР "Flashbulb" за Shogun Audio през юли, а албумът им "Desire Paths" излезе в същия каталог година преди това.

Rockwell е от артистите, за които човек не може да остане без мнение. Някои не разбират на доста "кривия" му на моменти стил и категорично не го харесват, докато тези, които са осъзнали посланията в неговото творчество, го смятат за един от най-прогресивните артисти, същински гений на съвременния дръм-ен-бейс. Сетовете на британеца са уникални и разнообразни. Като продуцент той е създал множество незабравими парчета, а съвсем скоро излиза и вторият му студиен албум "Obsolеte Medium", който ще бъде представен и в София.

Билети по 20 лв. - от мрежата на http://EVENTIM.bg/ и познатите места - 4:20 Shop (булевард "Васил Левски" 87, София) и BreakPoint (улица "Гурко" 72, София), както и на място в деня на събитието на цена 25 лв.

Връзки:

https://www.facebook.com/shogunaudio

http://www.facebook.com/spectrasoul/

https://soundcloud.com/rockwell

https://soundcloud.com/technimatic

https://www.facebook.com/events/486624741490288/

http://www.eventim.bg/bg/bileti/shogun-audio-night-sofia-party-center-4th-km-807691/performance.html

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички