Джаз фолк класик с Йълдъз Ибрахимова и Ибряма


Джаз фолк класик с Йълдъз Ибрахимова и Ибряма

4149

Проектът "Джаз фолк класик" ще бъде представен зала 1 на НДК в София на 20 октомври броени дни преди световната му премиера.

В пъстрия спектакъл се изявяват двама от най-колоритните и талантливи наши изпълнители – големите Йълдъз Ибрахимова и Иво ПапазовИбряма. В синхрон с една от най-старите филхармонии в България – Проф. Димитър Ненов, Разград, и сериозната подкрепа на оркестър Тракия с ръководител Нешко Нешев, те обещават изключителен и любопитен спектакъл - колаборация от различни стилове – джаз, фолклор и класика. "Програмата ни е разнообразна и пъстра, както подсказва самото заглавие", споделя с усмивка Йълдъз Ибрахимова. "В нея всеки намира по нещо за себе си, нещо близко, но и по-различно. Тя е различен прочит на това, което слушателите познават или може би дори не познават", добавя примата.

Проектът има покана и запазена дата в края на месеца в един от най-големите световни културни центрове – "Зурлу център" в Истанбул. Йълдъз Ибрахимова и колегите ѝ ще изпълнят програмата с Президентския симфоничен оркестър за празника на младежта в Турция на 19 май 2016.

"Джаз фолк класик" се "ражда" по идея на режисьора Пламен Панев миналата година, а до сега е представян пред публиката в Разград, Варна, Пловдив, Русе и други градове у нас. Навсякъде е посрещан изключително топло и сърдечно от публиката, която съвсем точно го определя като концерт за ценители.

Билети - ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg.

Цената им е от 25 до 50 лв. според мястото в залата и могат да се намерят още в Билетен Център на НДК, билетна каса в зала "Арена Армеец", магазините на Office1Superstore, Booktrading, книжен център "Гринуич", "На тъмно", "Пикадили" и бензиностанции OMV.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички