Лепа Брена празнува рожден ден с публиката в София


Лепа Брена празнува рожден ден с публиката в София

4230

Балканската мегазвезда Лепа Брена ще зарадва българската публика в препълнената зала "Арена Армеец" само след часове след своя 55-ти рожден ден на 20 октомври.

Певицата по всяка вероятност ще празнува няколко дни юбилея си – първо със семейството си в Белград и после с всички нейни почитатели у нас. Както MySound.bg писа, проявата е на 22 октомври.

Гостенката ще кацне в София заедно със съпруга си Слободан Живойнович – тенис ракета N 1 в света за 1986. Очаква се звездното семейство да пристигне ден-два по-рано, за да може певицата лично да се убеди, че всичко, свързано с организацията на шоуто ѝ, е по план.  

Междувременно стана ясно, че заради огромния интерес към грандиозния концерт на юго легендата, организаторите са пуснали в продажба 1 000 допълнителни билета от всички ценови категории. Говори се, че до момента феновете, желаещи да видят Лепа Брена на живо в "Арена Армеец", вече са повече от 11 000. По всичко изглежда, че изявата се очертава като едно от най-вълнуващите и мащабни музикални събития за сезона.  

Брена обещава много изненади, а, както стана известно, непосредствено преди нея на сцената ще излезе хамелеонът на българската поп-фолк музика Азис за премиера на най-новата си песен.

Концертът е с начален час 20.00.

Допълнителни билети - в мрежата на Eventim.

Цена на пропуските: от 20 до 55 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички