Трети рожден ден на класацията Ново 10 + 2 по БНТ 2


Трети рожден ден на класацията Ново 10 + 2 по БНТ 2

4861

Класацията за модерна българска музика "Ново 10 + 2" на БНТ 2 ще отбележи своя трети рожден ден по традиция в столичния клуб "365" от 19.00 часа на 27 октомври.

Предаването реализира все още своя първи сезон в ефир, защото никога не е спирало сезонно от появата си в края на октомври 2012. Над 170 изпълнители, музиканти, диджеи и музикални журналисти, замесени в класацията през годините, са поканени на партито от водещия Васко Громков и продуцента Ивайло Огнянов.

Близо 20 артисти (певци, музиканти и диджеи) ще се изявят на купона. Сред тях са имената на Иван Димов (Shilton), Теди Кацарова, Наско Ди Стефано от група 7ЕДЕМ, Милена Славова, денс формацията Pulse Of The Beat, певицата Дани Симеонова, дуото Руди и Мишер, Васил Чергов, Преслава Пейчева, бандите Sevi и Nu Ance, Дара Екимова и рапърите IMP & Gerata. Зад пулта ще се вихрят Djane Monique и djsupermax (Ники Русиновски).

"Идеята е да си спретнем както винаги една импровизирана "Мелодия на годината" и разбира се ... да се изфукаме!", не крие Васко Громков.

Чартът се излъчва премиерно всяка втора събота на месеца по БНТ 2 и има повторения по БНТ 2 и БНТ Свят. Месечните епизоди на класацията отбелязват средно между 30 и 40 000 гледания от сайта на БНТ.

Над 80 български музикални звезди са гостували в предаването през трите му години в ефир. Излъчените видеоклипове са стотици.

Режисьор на продукцията е Константин Младенов, а оператор - Борислав Илиев.

Линк към събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/422703317932285/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички