Korpiklaani с концерт в София на 1 ноември


Korpiklaani с концерт в София на 1 ноември

3589

BGTSC представя съвместен концерт на финландските фолк метъл веселяци Korpiklaani и специалните им гости - езичниците от Arkona.

Събитието, което ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 часа на 1 ноември, е част е от източно-европейското турне на двете банди. Освен песни от последните творби на групите, изявата ще е своеобразна Best Of с хитовете "Vodka", "Wooden Pints", "Beer Beer", "Keep On Gallopig" и "Tequila" на Korpiklaani, "Liki Bessmertnykh Bogov", "Goi Rode, Goi!", "Yarilo", "Slava, Rus" и "Stenka na Stenku" на Arkona.

"Много сме развълнувани да обявим това източноевропейско турне заедно с добрите ни стари приятели Arkona. Нямаме търпение да свирим за първи път в някои страни, например Гърция и Албания. Нека балканското парти започне!", споделят от лагера на Korpiklaani, приканвайки на веселото шоу.

Билети - в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, "Пикадили", Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, "Техномаркет", Usit Colours, Outlet Alex, магазин "Яко", "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", касите на "Изи Пей", Билетен Център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно на бензиностанции OMV.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба.

Официално видео на Korpiklaani:

https://www.youtube.com/watch?v=lCGlO2Ssqwk&spfreload=10

Официално видео на Arkona:

https://www.youtube.com/watch?v=Tt6_65LDZ60

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички