Елица Тодорова в рапа, но без да изневерява на фолклора


Елица Тодорова в рапа, но без да изневерява на фолклора

3846

След експеримента си с рапъра Криско, Елица Тодорова отнова нагазва в черните ритми - този път в тандем с 12-годишния иракчанин Зейд, но пак включва фолклорни мотиви в изпълнението си.

Дуетът ще представи съвместното си парче "Брой ме там" и клипа към него в Sofia Mall Paradise от 19.00 ч. на 29 октомври. Много емоции, усмивки, танци и добро настроение обещават изпълнителите.

"Брой ме там" е дебютен сингъл за Зейд, създаден от екипа от професионалисти на хип-хоп школата за талантливи деца от Sound Action. Школата обучава и тренира млади изпълнители между 7 и 16-годишна  възраст със собствени авторски песни (музика, текст, аранжимент) и музикални видеоклипове. В школата децата работят с музиканти, режисьори и вокални педагози. Захер от тригодишен тренира хип-хоп танци, а от една година се занимава и професионално с рап. Негов музикален педагог е Myden Mc Bezgrijie. Елица Тодорова - една от най-големите звезди на българските поп и поп сцени, пее, свири и за първи път рапира в това парче.

Двамата заснеха и страхотен танцувален клип, който почитателите могат да видят за първи път на 29 октомври. Музиката е на Стойчо Иванов, текстът на Атанас Василев, а видеото е дело на Doich Brothers.

"Всеки месец се обаждаме на един известен певец или музикант, за да им  разкаже за своя артистичен път. Скоро ще каним и известни танцьори. Те ги учат как да се държат на сцената, как да танцуват. Следващото парче ще е групово с няколко деца, а песента ще е детска", казва Сара Захер – продуцент на "Брой ме там" и създател на школата. Тя повдига завесата и споделя, че в по-голяма част от парчето се пее за танци и то лъха на свежест. "Без срам съм, голям съм, ела насам има ли танци - брой ме там!", пеят Елица и Зейд.

Вход свободен за промоцията на "Брой ме там".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички