Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Джейми Уун ще готви за екипа си в София


Джейми Уун ще готви за екипа си в София

3536

Джейми Уун (Jamie Woon), който ще изнесе ексклузивен концерт в Sofia Live Club тази събота (31 октомври), неведнъж е споделял в интервюта, че талантът, който най-много иска да притежава, е да бъде перфектен кулинар.

Изпълнителят на "Shoulda" е запален любител-готвач и в София най-накрая ще успее да сбъдне мечтата си да се докосне до професионалната страна на тази изискана професия. Както вече беше съобщено, Джейми и групата му, съставена от най-елитните британски музиканти в момента, ще пристигнат ден преди концерта, за да могат да разгледат София. Гостът ще използва възможността също да се отдаде на хобито си, като сам ще приготви храната за екипа си в елитен столичен ресторант.

Откритието на Ейми Уайнхаус ще се отдаде на кулинарната си страст в Гастротека L'Art De Vivre, където професионални съвети и напътствия ще му дава шеф Дани Спартак - възпитаник на елитнaта готварска школа Le Cordon Bleu. Майстор-готвачът вече е изготвил специално шест степенно меню от традиционни френски есенни вкусове, с които ще изненада елитните си гости.

Шеф Спартак ще покаже на Джейми висш пилотаж в кулинарията и двамата ще приготвят пюре от моркови с анасон, аспержи с пудра от маслини и рагу от горски гъби, телешко бон филе шароле с бейби моркови, гъби и печен лук, а за десерт - шоколадов ганаш с пяна от капучино и карамелизиран лешник. Шеф Дани Спартак и Гастротеката набират все по-голяма популярност с любопитната си целодневна концепция, която предлага различни френски вкуснотии, приготвени със сезонни продукти в различните части на деня.

Джейми Уун пристига с горещия си хит "Sharpness". Парчето беше представено за първи път в радиопредаването на Фарел Уилямс в платформата Beats 1 на Apple. Веднага след това Disclosure също подкрепиха талантливия си сънародник, като включиха "Sharpness" в плейлистата си за BBC Radio 1.

Парчето е първи сингъл от втория албум на изпълнителя - "Making Time", чиято премиера предстои на 6 ноември. В четирите години след излизането на "Mirrorwriting", Уун се отдава на писане на песни и сътрудничество с нови продуценти. Следвашият му диск ще бъде в познатия за звездата стил, но този път ще бъдат включени много повече живи инструменти, които ще разкрият пълния му талант на композитор и изпълнител.

Концертът на певецa, който е продуцент и мултиинструменталист, и неговата група ще се състои в Sofia Live Club от 21.00 ч. на 31 октомври точно за Хелоуин. Преди това Мартен Роберто ще нагорещи атмосферата с уникален диджейски сет, а след шоуто към него ще се присъедини тромбонистът TromBobby. Така събитието ще прерастне в своеобразно парти за Хелоуин с много настроение, парти музика и живи изпълнения, гарантират организаторите Moko Solution.

Билети на цена от 60 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн ТУК, както и в Sofia Live Club.

"Sharpness" - тук: https://youtu.be/sA2eISSpcVE

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички