Гръцка рок инвазия в клуб Терминал 1 на 1 ноември


Гръцка рок инвазия в клуб Терминал 1 на 1 ноември

3573

Две от групите, събрали най–много овации на летния фестивал Wrong Fest 2015, се завръщат с общ концерт в столичния клуб "Терминал" 1 от 20.30 ч. на 1 ноември.

Това са южняшките рок машини Planet Of Zeus и инструменталните сайкъделик подводничари Tuber.

Атиняните Planet Of Zeus съществуват от 2000. През първите десетина години успяват да наложат стила си чрез непрестанните си концерти – свирят навсякъде в Гърция - независимо дали по стадиони или "дупки". Именно с постоянство и увереност стават и една от най-популярните рок/ метъл групи в родината си. Имат 3 албума, като с последния окончателно заявиха професионализма и отговорността да "пробиват" в Европа. Свирят на редица големи европейски фестивали редом с имена като Clutсh, Hermano, Monster Magnet, Church Оf Misery, Eyehategod, Brant Bjork, Karma To Burn. В момента са на поредното си европейско турне, част от което отново е София.

Tuber се събират в Сяр в началото на 2010, като още юли същата година Янис, Никос, Парис и... другият Янис издават едноименния си EP дебют с експедитивност, достойна за възхищение. През декември 2013 независимият им рилийз е последван от дългосвирещата спейс рок медитация "Desert Overcrowded". Инструменталния пустинен рок на бандата може да чуете или свалите от (https://www.facebook.com/tuberband). Групата вече е в челните редици на най–желаните гръцки изпълнители за западните desert/stoner/underground рок фестивали. Освен на Wrong Fest, през 2015 групата свири и на Freak Valley Festival, Lake Оf Fire, а преди седмица стана ясно, че вече работи по осъществяването на голямо европейско турне през пролета на 2016.

Билетите струват 15 лв. в предварителна продажба от http://wrongevents.ticketlogic.bg/ или от www.bilet.bg/каси/. На място ще са 20 лв. Пропуските са ограничени до 400 и 25% вече са изкупени.

Видео с Planet Of Zeus и Tuber от Wrong Fest 2015 тук - https://youtu.be/x0-q1LkJr4E

За повече информация следете събитието във Facebook - https://www.facebook.com/events/848988475189745/

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички