Lilly Of The West преди Béla Fleck и Abigail Washburn


Lilly Of The West преди Béla Fleck и Abigail Washburn

4116

Лили Друмева и нейната група Lilly Of The West ще подгреят публиката преди появата на Béla Fleck и Abigail Washburn.

Както MySound.bg вече огласи, звездната двойка ще изнесе концерт в меломанския афиш на "София Мюзик Ентърпрайсис" - Music Jam Presents... в Sofia Live Club от 21.00 ч. на 4 ноември (сряда).

Бела Флек - ненадминатият виртуоз на банджото, който с изумителна лекота прекрачва жанровите граници между джаз, поп, кънтри, блуграс, рок, уърлд мюзик и класика, е подготвил няколко музикални изненади в дует със съпругата си. Шоуто им е изградено така, че да подчертае гласа на Абигейл, но ще има и любопитни малки... банджо дуели между двамата съпрузи.

Лили Друмева е певица, автор на песни, основен музикант и създател на най-успешната българска кънтри и блуграс група Lilly Оf Тhe West. Тя е продуцент и издател на девет студийни албума, организатор на европейски турнета, концерти и фестивали. Lilly Оf The West има престижни награди и първи места от конкурси в Холандия, Франция и САЩ.

От 20 години насам Лили Друмева е пионер и двигател в развитието на кънтри и блуграс музиката на Балканите. Тя е член на борда на Европейската и Световна кънтри и блуграс асоциация, където представя Източна Европа. Друмева е и музикален журналист с повече от десет години опит в медиите: БиБиCи, Ретро радио, радио София, Хоризонт, ББT, радио Бинар. Специализирала е кънтри и блуграс музика в САЩ по програма "Фулбрайт". Тя е и автор на книгата "Настроение с Лили – музика в 50 теми", в която описва автентични американски музикални жанрове: кънтри, блуграс, блус, суинг, рок-ен-рол и други.

Билети на цена 50 лева - от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg

   

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички