Васил Петров представя: 100 години Синатра


Васил Петров представя: 100 години Синатра

4124

Васил Петров ще направи премиера на дългоочаквания концерт "100 години Синатра" в зала 3 на НДК в София на 5 ноември.

След това продуцираният от НДК спектакъл ще бъде поставен във Варна и Русе.

Духът на истинския джаз и енергията на суинга ще завладеят първо зала 3 на Националния дворец на културата (НДК) от 19.00 ч. на 5 ноември. Поводът – 100 години от рождението на големия Франк Синатра. Васко ще бъде акомпаниран от биг бенд с ръководител Ангел Заберски (вдясно на снимката). Спектакълът ще предложи светлинни и мултимедийни ефекти, степ и суинг танци и музика в оригинални аранжименти на Синатра.

Публиката да очаква интерпретации на романтични пиеси като "Blue Moon","The Way You Look Tonight", суинг хитоветe "Fly Me To The Moon", "New York, N.Y.", "I`ve Got You Under My Skin", боса-нова стандарта"The Girl From Ipanema" и други емблематични заглавия, преплетени с интересни и малко познати факти от живота на легендарния Ol' Blue Eyes.

Концерт, който напомня за спектаклите The Rat Pack в Лас Вегас през 60-те и за легендарното шоу A Man And His Music на Синатра с Жобим.

Вечерта ще отбележим премиерата на романтичната пиеса "Something Stupid" в дует на Весела Бонева с Васил Петров в нов красив аранжимент.

За първи път на сцената бързите крака на Георги Пейчев-Степа ще повлекат в танц и самия Васил Петров. Провокация и джаз движения ще демонстрират и танцьорите от Lindy Hop Bulgaria - Swing Dance School.

Билети - от Билетен център в НДК и Тicketportal.bg

Следващите дати и локации на "100 години Синатра":

Варна, 11 ноември, зала 1 на Фестивален и конгресен център от 19.00 ч. с участието на Ангел Заберски квартет, гост солист Боряна Христова "Амира", степ - Георги Пейчев-Степа и със специалното участие на актьора Мариан Вълев.

Билети - от касата на Фестивалния и конгресен център - Варна.

Русе, 12 ноември, зала Доходно здание, от 19.00 ч. с участието на Ангел Заберски квартет, гост солист Деница Ангелова, степ - Георги Пейчев-Степа и със специалното участие на актьора Мариан Вълев.

Пропуски се продават в касата на Доходното здание.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички