Кръстникът на живо с две представления


Кръстникът на живо с две представления

3563

Поради огромния интерес към спектакъла "Кръстникът" на живо, организаторите от "Кийн актс" и Българско национално радио обявиха, че, освен на 7 ноември, когато ще е първата официална за България кинопремиера на неостаряващата класика на Франсис Форд Копола, ще има и още един спектакъл в зала 1 на НДК на 8 ноември.

Заради носталгия по старата лента (1972), любов към музиката, изпълнена от симфоничния оркестър на БНР, една дата се оказа недостатъчна. Грандиозното шоу ще бъде повторено на 8 ноември, за да може повече хора да преживеят филмово-музикалната емоция и да се докоснат до магията на тези две изкуства, слели се в едно.

Билетите и за двете представления са от 40 до 110 лв.

Любимият на няколко поколения шедьовър на световното кино никога не е имал своята официална премиера в България. На 7 и на 8 ноември, в най-голямата амфитеатрална зала в София, българската публика ще се срещне с филма в един необичаен формат.

Както е известно, Кръстникът Live In Concert е под диригентството на самия създател на проекта - Джъстин Фрийър. Симфониците от БНР ще изпълнят на живо музиката от незабравимия саундтрак, а всяка емблематична сцена от лентата ще звучи по нов, необикновен и вълнуващ начин.

Билети могат да се купят в мрежата на Eventim в цялата страна, от 51 бензиностанции OMV и от Билетен Център НДК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички