Drum Аnd Jazz 2015 ще се вихри в двете зали на парти центъра 4 км


Drum Аnd Jazz 2015 ще се вихри в двете зали на парти центъра 4 км

4161

Гвоздеят в есенната програма на HMSU [Hard Music Аnd Sounds United] е Drum Аnd Jazz, което събитие ще се проведе за единадесета поредна година.

Домакин на проявата, която ще се състои на 21 ноември, е столичният парти център "4 км". Специално за вечерта ще бъдат отворени двете най-големи зали на заведението. Те са разделени тематично - изпълнения на живо с електро звучене и диджейска програма с джазово звучене.

Черната зала ще приюти четирима изпълнители на легендарния британски лейбъл Hospitality. Световноизвестната лондонската марка ще гостува в София в интересен състав: DJ Metrik, Logistics и Keeno, плюс MC Carasel. Заедно с тях своите DnB селекции ще поднесат някои от артистите на HMSU.

Съседната зала ще бъде за Live бандите, които ще оформят експерименталното лице на Drum Аnd Jazz. Публиката да очаква виртуозна музика от мултижанровия проект Balkan Khans, овкусена с бийтбокс. Пътешествие в света на ембиънт звученето ще поднесат Surbahar, а с иновативен подход и латино фънк ще се включат Bassein. Дуото Unkle Billy ще се изяви с барабаниста Julydrummer. HMSU присъствието в залата ще бъде затвърдено от EXo, който в духа на експеримента ще излезе с добре познатия Harry, барабаниста Max и хип-хоп патриота MD Beddah.

Въпреки че HMSU е организация, съсредоточена върху DnB музиката, Drum Аnd Jazz не е типичното басс събитие. Всяка година в неговата програма участват разнообразни артисти и музиканти, които ѝ придават колорит и нестандартност. В предишни издания сме виждали музикално-визуалния проект Бalkansky, етно фюжън бандата Оратница, Стоян Янкулов квинтет, както и DnB гостите от ВеликобританияBCee и Riya, авангардните Deadbeat и Amon Tobin от Канада и много други.

Първото издание на Drum Аnd Jazz се провежда през 2005. Оттогава насам във фиестата са участвали десетки изпълнители и диджеи - както от средите на DnB музиката, така и от близки стилове и течения, та дори и някои откровено експериментални проекти.

Десетата част от поредицата събра около 1 500 фенове на електронната музика и импровизациите на живо в столичния клуб Blender миналата година.

Билетите за Drum Аnd Jazz 2015 са в продажба и могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim, както и в магазините 4:20 Shop и Break Point.

За повече информация:
https://www.facebook.com/events/983421928355378/
https://www.facebook.com/DrumAndJazz

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички