Легендите изправиха на крака препълнената зала 1 на НДК


Легендите изправиха на крака препълнената зала 1 на НДК

3689

Супергрупата Легендите изнесе уникално шоу в зала 1 на НДК на 14 ноември и изправи на крака публиката, като я накара да пее от началото до края на вечерта.

Любомир Киров изрази съпричастност към трагедията, сполетяла Франция, от името на музикантите в началото на концерта. Като допълни, че не трябва да се оставяме страхът да ни победи и че рокът е това – сила и свобода.

Йордан Караджов от Сигнал, Константин Марков и Стенли (Тангра), Константин Цеков (ФСБ), Митко Кърнев (D2) и Любо Киров започнаха ударно рок епопеята с парчетата "Богатство", "Нашият град" и "Любов". Още с първите акорди феновете изригнаха. Сред класиките, останали завинаги в историята на българската рок музика и в сърцата на меломаните, които прозвучаха от сцената бяха: "Сто години", "Нямаше кой да ни каже", "Другия", "Обещание", "Може би", "Любовта, без която не можем", "Бъди какъвто си", "Пак ще се прегърнем", "Има ли цветя", "Оловният войник" и други.

Музикалната стихия бързо достигна пълната си мощ, а на финала всички бяха на крака и крещяха "още, още". Няколко пъти публиката връщаше групарите, а те изпълниха тоталните хитове "Жулиета", "След десет години", "Сбогом", "Ледено момиче" и "Да те жадувам".

Интересът към концерта беше голям и много от феновете не успяха да се сдобият с билети, защото местата в залата бяха абсолютно разпродадени ден преди събитието.

Последният концерт от турнето на групата ще зарадва почитателите на рока в Русе на 10 декември в зала "Булстрад Арена".

Видео от първите концерти на Легендите:
https://www.youtube.com/watch?v=4DvH8z6sCfE


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички