Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Б.Т.Р. и приятели записаха песен за концерта на bTV и УНИЦЕФ


Б.Т.Р. и приятели записаха песен за концерта на bTV и УНИЦЕФ

3745

Б.Т.Р., Ахат, Мариана Попова, Поли Генова и детска вокална група Бон-бон направиха нова песен специално за благотворителния концерт-телетон на bTV и УНИЦЕФ "Заедно от детската градина", който ще бъде излъчен от 20.00 ч. на 28 ноември.

Любимите музиканти се събраха да изразят категоричната си позиция към отглеждането, възпитанието и приобщаването на най-малките чрез средствата на изкуството в новото парче "Приспивна песен". Всички те ще се включат в грандиозното шоу, за да промоутират правата на децата и да помогнат при набирането на средства за създаване на подходяща среда за обучение на деца със специфични потребности в детската градина.

Клипът на "Приспивна песен" беше заснет с много ентусиазъм само за три часа. Всички музиканти бяха в страхотно настроение, а децата от Бон-бон се забавляваха искрено в компанията на рокаджиите и двете красиви дами на българската вокална сцена, разказват от екипа, участвал в неговото реализиране. Музиката и текстът на "Приспивна песен" са на Славчо Николов, аранжиментът и продуцирането на аудиото са дело на Б.Т.Р, продуцент на видеото е "Харбър Айланд Рекърдс". Оператор е  Борислав Стоянов, а режисьор - Иван Шадов.

Целта на кампанията на bTV Media Group и УНИЦЕФ "Заедно от детската градина" е да набере средства за създаване на модел за приобщаваща и подкрепяща среда за деца със специфични нужди в 10 детски градини в България. Моделът включва осигуряване на достъпна среда, индивидуални консултации със специалисти – логопед, психолог и др. за децата със специфични нужди и подкрепа на техните семейства активно да участват в живота на децата в детската градина, обучение за учителите и др. За да бъде постигната тази цел са необходими 500 000 лв. за финансиране  програмата в срок от две години. Крайната цел на проекта е този модел да бъде въведен във всички детски градини в България, в полза на всички деца.

Всеки, който иска да помогне децата в България да живеят заедно и да растат и учат в споделена, солидарна и развиваща ги среда, може да го направи като изпрати есемес с цифра 5 на 1021 и стане БЛАГОДЕТЕЛ с месечни дарения през мобилния си телефон. Текстът на есемеса отговаря на стойността и цената на месечното дарение. ДДС и други такси не се начисляват върху даренията за абонати на всички мобилни оператори.

Общи условия - на:

www.unicef.bg.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички