Финалистите в X Factor с музикална среща в Sofia Ring Mall


Финалистите в X Factor с музикална среща в Sofia Ring Mall

3878

Талантливите и ефектни участници в четвъртия сезон на X Factor ще зарадват феновете на шоуто с незабравимо музикално преживяване в Sofia Ring Mall тази събота, 21 ноември.

Младите изпълнители ще се присъединят към партито по случай първия рожден ден на столичния мол, за да празнуват в компанията на хиляди почитатели, незабравими парчета и подходяща атмосфера.

Всеки, който мечтае да се срещне на живо с финалистите в X Factor, ще може да сподели емоцията и доброто настроение със своите любимци, както и да получи автограф от тях тази събота от 17.00 ч. Вечерта ще ескалира с пристигането на Жана Бергендорф, Славин, Пламен и Иво. Артистите на "Вирджиния Рекърдс", които започнаха своята музикална кариера именно в X Factor, ще вдигнат адреналина на публиката с новите си хитове и някои от най-добрите парчета от световната сцена.

Събитието ще бъде допълнено от много изненади, които ще превърнат музикалната среща в незабравимо преживяване за изпълнители и почитатели.  

Най-интересните новини - на официалната Фейсбук страница на предаването, а  любимите моменти от X Factor - в официалния канал във vbox7.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички