Над 30 артисти в афиша на Drum And Jazz 2015


Над 30 артисти в афиша на Drum And Jazz 2015

3716

Както е известно, София ще бъде домакин на Drum Аnd Jazz за 11-та поредна година.

Организираното от HMSU [Hard Music Аnd Sounds United] събитие ще се проведе в столичния парти център "4 км" тази събота, 21 ноември.

Над 30 артисти и музиканти ще бъдат представени тематично в двете големи зали. Всяко издание на Drum Аnd Jazz спомогна за еволюцията на музикалните разбирания у нас, а тазгодишното ще развие до нови висини идеята от смесването на акустичното и електронното звучене, уверяват организаторите.

Първата зала ще бъде под знака на Hospital Records и концептуалната парти марка – Hospitality (логото на снимката), а специално за случая идват и 4 представители на лейбъла от Англия. Мнозина считат, че това е най-силният парти бранд в света, а многобройните награди и невероятните артисти, участвали в събитията по света, са доказали историческата им позиция. За да покажат мелодичната страна на дръм-ен-бейс музиката, у нас ще пристигне една от легендите на лейбъла - Logistics, един от най-нашумелите артисти в последно време – Metrik, и номинираният в две категории на тазгодишните награди за дръм-ен-бейс за най-добър нов продуцент и диджей - Keeno. Всичко това ще бъде под патронажа и римите на MC Carasel, а българското участие в тази зала е поверено на родните любимци от High Roll.

Втората зала дава поле за изява на музикантски формации. Преди няколко години беше немислимо да сложиш под една шапка традиционното инструментално звучене и електронна музика. През годините Drum Аnd Jazz се оказа факторът в съвременната българска музикална история, който пречупи консервативните представи. Тази година една цяла зала отново ще посрещне някои от най-талантливите български музиканти, а бройката е рекордна в рамките на събитието. Главното име в лайв програмата е  групата Балкански хановеBalkan Khans.

Присъстващите ще видят и Surbahar - проект, известен в сай-транс средите.

Повече информация - на:

https://www.facebook.com/DrumAndJazz

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички