Британците The Subways удрят в Mixtape 5


Британците The Subways удрят в Mixtape 5

3747

Британците The Subways пристигат в София да изпълнят обещанието си, след като нa Wrong Fest 2015 не успяха да свирят заради проблем с главния генератор.

Ударната пънк-поп команда ще забие в голямата зала на клуб Mixtape 5 тази неделя, 22 ноември.

За да няма разочаровани български фенове, организаторите на фестивала раздадоха безплатни покани на всички, заявили желанието си да присъстват на този концерт, в замяна на фестивалните им гривни – малко над 400 души.

Бандата се завръща в родината ни, въоръжена с дванайсетте чисто нови парчета от своя едноименен, четвърти по ред албум, излязъл преди 6 месеца. Това е първото издание на троицата, което фронтменът Били Лън продуцира лично на база добития опит от колаборациите с продуцентите Буч Виг и Стивън Стрийт, извършили чудеса за звука на Nirvana и Blur. Дискът е своеобразна равносметка на десетте турбулентни години чистосърдечна пънк/алтърнатив тресня, изминали от дебюта "Young For Eternity", който даде на света хита "Rock & Roll Queen". Kerrang го определя като (цитат) "near-perfect, punk-spirited noise". Така е и редно – никой пънк не бива да е перфектен.

Очаквайте безпощаден звуков побой. Концертът ще започне в 21.00 ч. с българската инди/алтърнатив група Macrophone, известиха организаторите.

Билетите са пред привършване – остават около 150 бройки и могат да бъдат намерени в мрежата на Тicketlogic.bg. Цената им е 35 лв. Ако останат, на място ще струват 40 лв.

http://www.facebook.com/TheWrongFest

The Subways:

https://www.youtube.com/watch?v=zD0YZsvFin0

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички