Само ден до дългоочакваното шоу на Whitesnake


Само ден до дългоочакваното шоу на Whitesnake

3412

Утре София ще бъде разтърсена от дългоочакваното шоу на Whitesnake.

Както MySound.bg нееднократно писа, легендите на рока пристигат у нас по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" за много специален концерт, част от суперуспешното турне The Purple Tour. Заедно с класиките "Is This Love", "Here I Go Again" и много други, ще прозвучат и нови версии на суперхитовете от трите велики албума на Deep Purple – "Burn", "Stormbringer" и "Come Taste The Band", в които пее Дейвид Ковърдейл.  

Входовете на "Арена Армеец" ще бъдат отворени в 18.00 ч. По същото време ще бъде затворено движението по бул. "Асен Йорданов". След 19.00 ч. за улеснение на многобройните рок фенове ще може да се паркира и на самия булевард в платното от страна на залата.

Поради повишени мерки за сигурност пропусквателният режим на концерта ще бъде по-бавен. Съветваме феновете да дойдат по-рано, за да не пропуснат началото на концерта. Супергрупата The Dead Daisies ще се качи на сцената броени минути преди 20.00 ч.и ще свири малко над половин час. Очакванията са Дейвид Ковърдейл и компания да се появат около 21.00 ч. като шоуто продължи около два часа.

Интересът към концерта на Whitesnake у нас надмина всички очаквания, не крият организаторите. Феновете на великолепната петорка тръпнат в очакване да чуят най-големите хитове на своите идоли.

Преди хедлайнърите ще удари супергрупата The Dead Daisies. Основаната през 2012 банда включва някои от най-добрите рок музиканти. Сред тях са басистът Марко Мендоса, свирил с Thin Lizzy и Whitesnake, китаристът Ричард Фортъс (Guns N’ Roses и Thin Lizzy) и клавиристът Дизи Рийд – музикантът с най-продължителна кариера в Guns N’ Roses.

Благодарение на звездния състав, разбиващото шоу и звука на класическия рок-ен-рол, бандата може да се похвали с милиони фенове по целия свят.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички