Музикалните киношедьоври на Джон Уилямс в зала България


Музикалните киношедьоври на Джон Уилямс в зала България

4072

"Фортисимо фамилия" и Софийската филхармония ще отдадат почит на легендарния Джон Уилямс – американски композитор, превърнал се в икона на филмовата музика по света.

Мултимедийният спектакъл "С музиката на Джон Уилямс" ще срещне българската публика с едни от най-значимите му музикални произведения за кино. От големия екран ще звучат холивудски хитове, станали отдавна класика - "Междузвездни войни", "Индиана Джоунс", "Хари Потър", "Супермен", "Спасяването на редник Райън", "Сам вкъщи", "Джурасик парк", "Далече, далече", "Списъкът на Шиндлер" и много, много други.

Събитието е посветено и на предстоящата премиера на епизод 7 от космическата сага "Междузвездни войни: Силата се пробужда" през декември.

Поради значителния зрителски интерес билетите за 27 ноември вече са разпродадени и организаторите ще повторят концерта отново в зала "България" от 19.00  часа на 28 ноември.

Диригент ще бъде Максим Ешкенази (на снимката), който ще поведе публиката на музикално и визуално пътешествие в далечна кино галактика заедно с музикантите от Софийска филхармония. За финал екипът на "Фортисимо фамилия" е подготвил специална изненада за всички фенове на фантастичната сага "Междузвездни войни".

Както MySound.bg нееднократно писа, "Фортисимо фамилия" е програма от музикално-образователни концерти, съобразени с възрастта на децата, поднесени по достъпен начин, за да се превърне всеки един от тях в необикновено приключение.

"Фортисимо фамилия" е програма, основана от Максим Ешкенази и подкрепена от фондация "Америка за България".

"С музиката на Джон Уилямс"  - зала "България"

27 ноември (петък), 19.00 ч.
28 ноември (събота), 19.00 ч.

Цена на билета: 8 лв. Пропуски - на касата в зала "България" (1000, София, улица "Аксаков"1), тел.: 02/987 76 56, работно време: 09.00 – 20.00 часа.

Резервации онлайн на www.SofiaPhilcharmonie.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички