Спенс с тежката артилерия в Sofia Live Club


Спенс с тежката артилерия в Sofia Live Club

3717

След гръмкото завръщане на музикалната сцена със своя последен видеосингъл Ф. А. V. R, рапърът Спенс ще се качи на сцената в Sofia Live Club за първия си голям клубен концерт.

Той ще се състои от 23.00 ч. на 28 ноември. Звездата на родния хип-хоп ще пристигне с тежката артилерия, а именно - с целия си лайф бенд и диджеите  Chukee и Groovy.

Концертът е първият по рода си за популярния изпълнител и се очаква да бъда истински взривоопасен. Както винаги буен и прям, Спенснята няма да се спести и в съботната вечер, уверяват организаторите. Заедно с музикантите, рапърът подготвя специална програма, в която ще изпее едни от най-популярните си песни - "Писна ми", "Началото", "Направи ме щастлив", "Ти гониш", "За мен", "А вие спахте ли добре?", "7 без 10", "Шопска салата made in China" и последния си хит "Фак Америка, Viva Russia", който предизвика вълна от коментари в публичното пространство.

Билети за събитието по 10 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 15 лева.

Повече информация тук:
https://www.facebook.com/events/633230166816966

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички