Nasekomix се включват в Impossible Fest 2015


Nasekomix се включват в Impossible Fest 2015

4340

Nasekomix e поредната българска формация в афиша на Impossible Fest 2015.

Както е известно, събитието ще се проведе в новото арт пространство ДНК в НДК между 4 и 6 декември.

Рони и Ко. ще изнесат първия си концерт от много време пред софийска аудитория. Изявата ще бъде повод и за премиерно представяне пред широка публика на новия им албум "Великани и джуджета", който през лятото стана достояние на точно 100 посветени в театрална зала "Алма алтер" в Софийския университет. Формацията ще вложи щипка електронен звук и в унисон с алтернативната концепция на Impossible Fest ще излезе на сцената без акустичния бас на Георги Дончев.

С 15-те песни от диска "Великани и джуджета" Nasekomix ще отведат слушателите на пътуване, целящо да ги приобщи и доближи отново към природата. Нейната първична енергия е закодирана във всяка нота на композициите, записани в някои от най-магичните и пленителни природни местности у нас: пещерата Утробата, светилището при Татул, Глухите камъни, Белинташ, Чудните мостове и други. Тези, които не успяха да се сдобият с лимитирания тираж от албума на промоцията му, ще могат да го закупят от мърчандайз щанда на Impossible Fest.

Видео към песента "Идва ново време"

Албумът в iTunes

Програмата на второто издание на Impossible Fest, обединяващ над дузина от най-ярките и самобитни субкултурни проекти от българската музикална и театрална сцена, ще бъде обявена до дни.

На сцената на ДНК ще излязат българските групи Doesn’t Frogs, Casual Threesome, Voyvoda, Mila Robert, Raja & Iliyana, Nick Chongi & The Smokers, The Bedlam Club, Rossen & Lorina, Saturated Pixels. Специални гости от чужбина са Threesome от Сърбия и Alien Mustangs от Гърция.

Театралната сцена ще бъде представена с две постановки и с близки срещи с двама театрални композитори. "Всичкоядецът" с режисьор Ани Васева, с номинираната за "Икар" за изпълнението си Галя Костадинова и живата музикална среда на DataTransporter. И "Саломе" на хореографа Мирослав Йорданов с участието на Мирослава Захова и музиката на Емилиян Гацов-Елби. Публиката ще има възможност да види и чуе на живо от носителите на "Икар" и "Аскеер" Асен Аврамов и Емилиян Гацов-Елби разказват как точно се прави театрална музика.

Билети по 30 лева - тридневен и 12 лева за един ден от Boxoffice. На място цената е съответно 35 и 15 лева. Постановката "Саломе" е с отделен билет от 10 лева.

Организатор е Eberhard. Повече инфомация на: Impossible Fest във Facebook и на сайта на фестивала: www.impossiblefest.com  

Nasekomix е група, чийто стил е авангардна минималистична смесица от електронна музика, джаз, рок, пънк, инди, фюжън, трип-хоп.

https://www.facebook.com/Nasekomix/?fref=ts

Първото издание на фестивала за независима музика Impossible Fest се състоя в столичния клуб Backstage през октомври 2010. Включиха се 14 български групи и две чуждестранни – от Германия и Румъния. Тяхната стилова насоченост е инди рок, пост пънк, гаражна и експериментална музика и нео ню уейв, всяка със своеобразно алтернативно звучене. До тогава никога не бяха поставяни заедно на подобна обща сцена и не бяха имали възможността да свирят пред толкова многобройна – и най-вече нова и любопитна към музиката им публика.

Вечерите на фестивала преди концертите бяха съпътствани от представяния на книги, дебати и разговори.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички