Truth Hurts с две изяви в София


Truth Hurts с две изяви в София

4049

Truth Hurts ще изнесе два концерта в София.

Американската ар-ен-би и хип-хоп дива събира феновете си в Bedroom Premium Club на 2 декември, сряда, и в Sofia Live Club на 8 декември, вторник.

Вокалистката е специален гост на първото по рода си събитие Diva’s Night от поредицата Tribute To Legends навръх Студентския празник. Меломаните ще чуят едни от най-великите песни на примите в джаз, соул, блус и ар-ен-би музиката – Billie Holiday, Etta James, Nina Simone, Sarah Vaughan, Amy Winehouse и много други. Грандамата ще представи и свои авторски парчета, както и песни от новия си проект "Truth Loves Classics" – класически соул и джаз пиеси, облечени в модерни аранжименти. От българска страна в проекта ще се включи Рут Колева със своя бенд, които обещават да запленят публиката с неповторими изпълнения на кавъри и на свои собствени композиции. В специалната вечер на сцената ще се качат и Деси Андонова, Елена Кокорска, Мей, Криста, Бора Докле и Александра Борисова, а за цялостната аранжировка на концерта ще се погрижи пианистът Милен Кокушаров. След музикалната колаборация на дамите, вечерта ще продължи до ранните часове с диджейски сет на Деси Андонова.

18+

Билети на цена от 18 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. На място ще струват 20 лева.

Truth Hurts ще предложи горещ репертоар и в Bedroom Premium Club тази сряда.

Певицата е работила дълги години с артисти като Lauryn Hill и Timberland, а едно от най-известните ѝ парчета - "Addictive",  завладява класациите на Billboard и печели фенове по целия свят. Тя ще изпълни не само авторски парчета, но и кавъри на Mary J Blige, Tweet и други. Към нея ще се присъедини Jahmmy Youth, който ще я подкрепи с рага бийт.

За соулфул атмосферата ще се погрижат Big D и Foxxy.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички