Последни новини за концерта на BRKOVI


Последни новини за концерта на BRKOVI

4305

Концертът на балканската турбо пънк-фолк-рок банда BRKOVI ще се състои в столичния клуб Rock It от 20. 00 часа тази неделя, 6 декември.

Както е известно, това е първото и дългоочаквано посещение на групата у нас, и затова сетът ще е Best Of, известиха организаторите.

Групата пътува с екип, който прави документален филм за нея, и ще заснеме изявата ѝ у нас. Освен за нуждите на лентата, концертът ще бъде публикуван. Всички именници и родените на тази дата влизат САМО срещу лична карта, а, ако вече имат билет, могат да доведат приятел или гост.

Програма за вечерта по часове:

20.00 часа отварят вратите на клуба;  
21.00 ч.- BRKOVI
23.00 ч. – DJ set

BRKOVI е хърватски турбо фолк-пънк- рок състав от Загреб. Коренно различните стилове са духовито свързани в мелодична цялост, а емоционалните стихове на турбофолка са преплетени с жестокостта на пънк рока и тежестта на хеви метъла. С  други думи: "невинни" текстове, разпрострени в специфичен музикален стил.

Както и преди,  екипът на организаторите BGTSC декларира, че вярва в общата цел - по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции! За това и призовава всички посетители да спазват правилата за провеждане.

Билети:
Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Както повечето от вас знаят, местата в клуба не се фиксирани, което налага и всеки посетител на събитието - независимо от своята възраст, да притежава редовен билет, акредитация или покана. Билетът, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.
Забранено е внасянето на:
- храни и напитки;
- видео камери;
- аудиозаписващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване;

Снимки и видео:
Апарати ще бъдат допускани, но остава забранено снимането на артистите от първа линия (пред сцената и в служебните помещения!) от неоторизирани за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод в това число и от оторизираните да заснемат артистите и шоуто лица.

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат  допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

ПУШЕНЕТО В КЛУБА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО! Това може да става само извън него! ЛИЦАТА, НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА, ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка!

Билетите:
Разпространяват се онлайн и в мрежата на Eventim в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, "Пикадили", Technopoilis, Office 1 Superstore, "Техномаркет", Usit Colours, Outlet Alex, магазин "Яко", "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", Easy Pay, Билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно може да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

Цена на пропуска - 25  лева, а в случай на налични в деня на шоу и на място ще е 35 лева. Местата са строго ограничени!

Събитието е 18+!

За повече информация и въпроси: events@bgtsc.eu

BRKOVI видео:
https://www.youtube.com/watch?v=NZl5X50ov68&list=PL_lL3ZdloRs8IcpNOzdm5v71tB_6B5KXl&index=11

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички