21-и благотворителен базар на Международния женски клуб в София


21-и благотворителен базар на Международния женски клуб в София

4052

Традиционният благотворителен базар на Международния женски клуб в София (IWC София) отваря за 21-и път на 6 декември, неделя.

Мястото отново е Интер Експо Център, а началният час – 10.30 ч. Почетен гост на събитието е Нейно Величество Царица Маргарита, която, заедно с г-жа Анджела Бърд – mрезидент на Международния женски клуб, ще открие базара в 10.30 часа под музикалния съпровод на Софийския духов оркестър с диригент Юли Дамянов. Проявата ще продължи до 17.00 часа в зали 3 и 4.

Датата на провеждане на базара съвпада с един от най-хубавите и обичани празници, които България отбелязва – Никулден, така че, освен добре познатите кулинарни изкушения от цял свят, гостите ще могат да открият на различните щандове и ястия от риба и рибни продукти. Играчки, подаръци, сувенири, бижута, напитки, козметика и забавления са другата неизменна и добре позната част на това пъстро събитие, организирано от дамите от IWC София с активното участие на международната и дипломатическата общност в България.

На тазгодишния базар ще бъдат разположени 67 щанда, които ще представят 50 различни националности, 12 благотворителни организации и други клубни инициативи. С безвъзмездна помощ ще се включат и над 1 500 доброволци, като се очаква събитието да бъде посетено от голям брой жители и гости на София.

Главната цел на базара е да бъде основен източник на финансиране на проектите на Благотворителната фондация към Международния женски клуб – образователни програми, програми за деинституционализация и социална интеграция, подкрепа на хора с увреждания, на жени и възрастни хора, както и на деца, лишени от родителска грижа.

Пропуск за 21-ия благотворителен базар на Международния женски клуб: 3 лева.

Продажба на билети: на касата в театър "София" на ъгъла на улица "Славянска" и улица "Г. С. Раковски" , в културния център G8 на улица  "Уилям Гладстон" №8, в "Евро синема" на булевард "Александър  Стамболийски" №17, както и във филмотечно кино "Одеон" на булевард  "Патриарх Евтимий" №1.

Още за Международния женски клуб - на: www.iwc-sofia.org.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички