Обратен ефект герои от сагата Star Wars


Обратен ефект герои от сагата Star Wars

3777

Момчетата от бандата Обратен ефект ще изпълнят ролите на Дарт Вейдър, Йода и двама щурмоваци в столичния бар Rock It от 21.00 ч. на 9 декември.

Изглеждащи досущ като любимите образи от сагата "Междузвездни войни", четиримата музиканти ще излязат на сцената и ще изсвирят хитовете си.

Поводът за атрактивната визия и странната хрумка е, че Обратен ефект ще са част от подгряващо рок шоу с вход свободен на дългоочакваната седма част от фантастичната сага "Междузвездни войни: Силата се пробужда".

Star Wars герои се очаква да бъдат забелязани и сред феновете. Най-атрактивните сред тях, както най-добрите имитатори на Чубака и на Арту-Диту, ще получат ценни сувенири, вдъхновени от фантастиката. Подарък ще има и за абсолютно всеки, който пристигне на партито с костюм или аксесоар на Star Wars. Специални изненади са подготвили и разпространителите на филма. Като ревностен фен на фантастиката, ще присъства актьорът Георги Низамов, който ще поздрави феновете с емблематичната си песен "Дарт Вейдър Йода Думаше".

В игралната зала на рок-бара пък е подготвен специален кът, където ще се провежда уъркшоп по схватки с джедайски мечове.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички