Cocoon: пот, джунгла и техно


Cocoon: пот, джунгла и техно

3768

След малко над две години отсъствие от нашата сцена, Papa Sven се завърна и то не сам, а с Cocoon.

Събитието бе хибрид между минало и бъдеще, обединяващо фенове с различни виждания, вкус и възприятия. Защото Metropolis и Cocoon отдавна не правят просто партита – те създават култура. Sven Vath доведе със себе си екипа на Cocoon и двама от най-интересните артисти свирили за тях - Maurizio Schmitz и Carola Pisaturo. От българска страна зад пулта бяха две от легендите на Metropolis - Jassen Petrov и DJ Steven. Пълна зала "Христо Ботев", тотално разпродадена, с пот, която капе от тавана, хиляди танцуващи фенове и еуфория, която тотално владее всяка минута от вечерта.  

След ритмичното и мелодично въведение на Jassen Petrov зад пулта застана Maurizio Schmitz с цялата мощ на техното си, което нагорещи атмосферата, раздруса бас колоните и стените и подготви почвата за голямото име на вечерта.

Най-доброто мащабно парти за годината представи Sven Vath в нова светлина - малко остарял, улегнал и концентриран. Човек, който е на 52 години, но с дух много по-млад от на повечето хора в залата. Човекът, който всеки път успява да звучи различно, но едновременно с това – да пуска с почерк и характер. И този път минахме през всички нюанси на хауса и техното, които ни предлага "електронната джунгла Cocoon". Тропически климат и електронна среда със свое пространство, време и обитатели. Джунгла, в която губиш представа за времето. За първи път от много години Sven не пресрочи времето на сета си - просто си е свърши работата.

Чаровната италианка Carola Pisaturo продължи развитието на музикалния пашкул. Музиката ѝ варираше постоянно - от много чувствена и ритмична, до чисто техно. Дълбоко и галещо сетивата звучене, с много емоции, на моменти – на винил. Залата остана пълна до самия край на сета ѝ.

А нощта приключи с "инженерното" танцувално техно на DJ Steven.

И спокойствието, че се движим в правилна посока, с правилните хора зад пулта, отчетоха организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички