Белослава пее за красотата в НДК


Белослава пее за красотата в НДК

4446

Поредният концерт на Белослава е от програмата на 29-тото издание на Новогодишния музикален фестивал, организиран от Двореца на културата.

Събитието е в зала 3 на НДК този вторник, 15 декември. Това е нейният последен концерт преди голямата премиера на четвъртия ѝ студиен албум, наречен "Времето за мен си ти", която ще бъде съпътствана от национално турне през пролетта на 2016.

Аранжиментите за предстоящия концерт са написани от Живко Петров.Той е автор и на музиката в едноименния албум, а текстовете към песните в него са на самата Белослава.

На 15 декември публиката ще се срещне отново с изключителните Живко Петров - пиано, Димитър Семов - барабани, Димитър Карамфилов - контрабас, Росен Захариев-Роко - тромпет и перкусии, както и с невероятния глас на Елена Кокорска. Те ще бъдат до Белослава на сцената на празничния декемврийски концерт.

Той ще бъде разделен условно на три части – ар-ен-би, акустично диско и джаз. В първата участие ще вземат и специалните гости – най-добрият ни бийтбоксър SkilleR и Джоана Нуамеруе.

Ще бъдат изпълнени първите четири сингъла от четвъртия албум на Белослава, сред които "Времето за мен си ти", "Няма" и "Лятото зад ъгъла". За първи път гостите в залата ще чуят на живо и най-новото ѝ парче, която тя представи в края на ноември и оттогава се върти успешно в радиоефира.

Последният музикален подарък към почитателите на Белослава за вечерта се нарича "Красотата" и е с участието на Елена Кокорска.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички